klimakteriet & ingefära

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-20
Ingefära kan bäst känd som den viktigaste ingrediensen av pepparkakor män, men faktum är att det kan lindra många av de biverkningar av klimakteriet och peri-klimakteriet, inklusive illamående och värmevallningar

Du behöver:.
Cookie kutter.
Komplexa kolhydrater livsmedel.
Niacin-rika livsmedel.
Tiamin-rika livsmedel.
Persilja.
Ginger.

Ginger som ett botemedel

Ingefära har använts i århundraden i Asien som en läkande för allt från en orolig mage och åksjuka till högt blodtryck. Det är känt för antioxidant egenskaper att hjälpa kroppen genom att minska svullnad och medhjälp omsättning.

Ginger och Menopaus

Trots att inga vetenskapliga studier har gjorts, har tusentals kvinnor erbjuds obekräftade uppgifter om att ingefära i många olika former hjälper med både vallningar och illamående i samband med klimakteriet. Det kan också hjälpa till att sänka blodtryck som också ibland i samband med klimakteriet.

Typer av Ginger

ingefära är de färskaste och mest stickande form av ingefära. Det håller i ungefär en vecka i rumstemperatur och ungefär en månad i kylen. Torkad ingefära varar lite längre. Pulveriserad ingefära kan hittas i de flesta krydda avsnitt och kan läggas till recept. Kristalliserad ingefära är ingefära som har torkad, tillagad i en sockerlag och rullas i socker. Det är ofta ett bra val för att lindra klimakteriet symtom eftersom det är lätt att bära.

Förberedelser

Raw ingefära kan doppats i en te och smuttade hela dagen (tillsätt honung för extra fördelar för hälsan) och söt ingefära kan läggas till om någon kokta recept, strös på popcorn eller blandas med en smörblandning för toast. Även ett glas ginger ale kan lindra klimakteriet symtom.

Varningar

Ginger kan orsaka en allergisk reaktion hos vissa personer och på grund av sin kryddighet, kan det också orsaka värmevallningar hos vissa kvinnor. Det är bäst att börja med en liten mängd-kanske ett stänk av mald ingefära på en yam-för att se hur kroppen tål det

Fun Fact

Henrik VIII trodde ingefära kunde bota pesten. . Det kan inte.

Previous:nothing Next:Varför ger läkarna hormonbehandling för män?

Relaterade artiklar


 • bandmask hos barn
 • hur man får kalkavlagringar av kontaktlinser
 • hemlagad avsvällande
 • symptom på gulsot
 • hur man förebygger grov nariga läppar
 • den bästa behandlingen för klass 2 bröstcancer
 • vad är Adams äpple?
 • första perioden information
 • hur du håller dina barn och familj friska och mer bakteriefri hemma
 • typer av behandling för att stoppa tidig förlossning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com