serrapeptase information

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-07
Serrapeptase, även känd som Serratia peptidas, är en proteolytiska enzym. Det är en naturlig enzym som fungerar mycket på den ordning som aspirin, men orsakar inte blödningar i magen och sår som olika over-the-counter icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel. Detta enzym, enligt preliminära forskning kan stöd för att förebygga artär plack byggs upp, vilket avvärja åderförkalkning-åderförkalkning

Fakta

Serrapeptase är ett proteolytiskt enzym vars främsta syfte är att hugga upp och smälta protein. Denna typ av enzym som produceras av bakterier i tarmen av silkesmaskar som används för att smälta sina kokonger. I sin tablettform, är serrapeptase visat sig vara anti-inflammatoriska och en smärta hämmare, liknande effekterna av aspirin, ibuprofen och andra icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel. Serrapeptase sägs hjälpa till att blockera plack i artärerna, hjälper till att förhindra en stroke eller hjärtinfarkt.

Historia

I över 25 år, har serrapeptase använts i Europa och Asien. Under många år har detta enzym använts för att behandla problem med lungorna, artrit, idrottsskador och krämpor hjärta. Serrapeptase smälter alla levande vävnad, liksom inflammation, blodpropp, cystor och även arteriell blockeringar. Eftersom detta enzym har inga kända biverkningar och det inte stör kroppens immunförsvar, det har hjälpt ett stort antal människor med olika komplikationer

Så fungerar det

Serrapeptase arbetar på tre sätt:. Minska inflammation, minska smärta och förbättra hjärt-och kärlhälsa. För att minska inflammation, tunnar proteolytiska enzymet vätskan som bildas av skador och hjälper underlätta dränering av vätska. Detta i sin tur underlättar en snabb vävnad reparera. Serrapeptase minskar smärta genom att stoppa utgivningen av smärtan budbäraren bradykinin. Serrapeptase förbättrar hjärt-hälsa, eftersom det hjälper till att bryta ner protein biprodukter av blodkoagulationen som kallas fibrin.

Dosering

Även om detta är naturmedicin, det finns en doseringsregim att följa för att underlätta säker administration. Den rekommenderade dosen för serrapeptase är 10 till 30 mg per dag. För att underlätta bronkit, artrit, fibrocystiska bröst, kardiovaskulära problem och bihåleinflammation, en daglig dos på 20 mg rekommenderas. Serrapeptase bör tas på fastande mage. Om mat har konsumerats rekommenderas att vänta ca två timmar efter maten. Efter att ha tagit serrapeptase, är det lämpligt att vänta minst 30 minuter innan du äter.

Risker

Det finns fortfarande risker med att ta serrapeptase, trots att detta enzym har inga biverkningar till en person. Även sällsynta, kan överansträngda användas av äldre konsumenter producerar gastrointestinal irritation. De med en historia av problem med lungorna kan löpa potentiella risker för lunginflammation och infektioner, som serrapeptase tunnar slem sekret. Individer överväger serrapeptase bör konsultera en läkare eller sjuksköterska innan administrering.

Previous:nothing Next:Cohosh och naturliga sätt att förmå labor

Relaterade artiklar


 • Definitionen av onkolog
 • varför själv garvare göra dig luktar?
 • hur man arbetar under graviditeten
 • stetoskop diagnos
 • hur man ska behandla en sinus-infektion för barn i lekåldern
 • Graviditet & Myom
 • Vad är PSA i blodet?
 • diarré i klimakteriet
 • fysiska utvecklingen hos spädbarn och småbarn i barnomsorgen
 • vad är orsakerna till atypiska cellprov?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com