bantningspiller gå ner i vikt snabbt

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-16
Kämpar med fetma har potential att orsaka hälsoproblem, såsom typ 2-diabetes, cancer, högt blodtryck, stroke, sömnapné och hjärt värme sjukdom, enligt Centers for Disease Control and Prevention (CDC). För personer som har provat andra metoder diet utan framgång, kan bantningspiller hjälp. När du väljer rätt diet piller, är det viktigt att beakta både säkerheten och effektiviteten

Over the Counter Bantningspiller

När sålla igenom apotek gångar, välja ett piller viktminskning som har godkänts av Food and Drug Administration (FDA), som som Alli. Detta läkemedel är en svagare version av receptet viktminskning medicinering orlistat, som är angiven i viktminskning hos personer 18 år och äldre.

Dieters ta p-piller tre gånger dagligen, vilket minimerar mängden fett i tarmarna absorbera. Ett minskat kalori och fettsnål kost bör användas när man tar Alli, förklarar Mayo Clinic. Biverkningar av att ta detta läkemedel kan innehålla gas och diarré, som förvärras vid högre fettkonsumtion.

Bantningspiller som kräver recept

Prescription bantningspiller är reserverade för personer som lider av fetma hälsofrågor eller inte har haft framgång med andra metoder. Dessa piller är relativt effektiva, gör att människor kan förlora upp till 10 procent av sitt kroppsfett än tolv månader, beroende på Mayo Clinic. För närvarande finns två receptbelagda bantningsmedel alternativ: sibutramin och orlistat. Sibutramin tas en gång varje dag och orlistat tas tre gånger om dagen. Orlistat är dyrare, kostar upp till $ 380 för en månads leverans (sibutraimine kostar upp till $ 213).

Bantningspiller som bör undvikas

Några viktminskning piller är säkra och effektiva, medan andra är helt enkelt farliga, enligt Mayo Clinic. När du köper ett komplement viktminskning är det viktigt att komma ihåg att kosttillskott (till skillnad från over-the-counter och receptbelagda läkemedel) inte granskas för säkerhet och effektivitet av Food and Drug Administration (FDA).

Enligt FDA innebär att kosttillskott regleras i en annan uppsättning regler som då receptbelagda och receptfria läkemedel. Kosttillskottet Hälsa skollagen (DSHEA) kräver att tillverkaren av tillskott för att säkerställa kosttillskott är säkra innan den säljs. Men är tillverkarna inte krävs för att få FDA-godkännande innan du går till marknaden. FDA: s ansvar med kosttillskott är att vidta åtgärder om produkten finns säkert när det redan har varit på marknaden.

pomerans är ett kosttillskott som påstås ramp upp din kalorier bränner makt. Detta kan dock komplettera störa kardiovaskulär funktion liknar Ephedra tillägg, enligt Mayo Clinic. Också, undvika den heartleaf kosttillskott, som innehåller beståndsdelen Ephedra, vilket är mycket osäkert.

bantningspiller, såsom Chitosan, krom och guarkärnmjöl är relativt säker, enligt Mayo Clinic, men sannolikt inte att leda till viktminskning.

Previous:nothing Next:hur man kan kasta med ett plåster bandage

Relaterade artiklar


 • Så för att lindra trycket i ögat
 • Du kan dricka vatten under fastan för ett blodprov?
 • Graviditet & antidepressiv medicin
 • varför för att undvika badtunnor under graviditeten
 • vad som gör testosteron?
 • smärtlindring inom cancervården
 • hur man kan förstå en diet plan för ett barn med diabetes
 • hur du gör din **** växa större
 • hur man läka brännskador på huden
 • normala blodtrycksvärden hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com