den bästa metoden för att bli av ådernät

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-27
Spider vener, som också kallas "åderbråck", förekommer i fötter och ben, och kan orsaka förlägenhet och fysiskt obehag. Detta tillstånd är vanligt hos gravida kvinnor, graviditet ökar mängden blod i kroppen, medan blodflödet från benen till bäckenet minskas. Detta villkor är också vanligt som kvinnor ålder och hos personer med en familjehistoria av spindel vener. Lyckligtvis finns det många behandlingsalternativ

stödstrumpor

Stödstrumpor pressa benen, hjälper muskler och nerver flytta blodet mer effektivt för att förhindra spindel vener. En bra passform, dock är viktigt när de köper dessa strumpor. Läs strumpan paketet noga och mäta dina ben för att få rätt passform. Om du inte har rätt passform kommer strumpor inte fungerar korrekt.

Stödstrumpor finns på de flesta apotek i olika storlekar och färger.

Scleroterapi

A person som inte svarar på stödstrumpor bör tala med sin läkare om medicinska ingrepp. Under scleroterapi en läkare injicerar spindeln ven med en lösning som syftar till att tona det drabbade området. Förfarandet sker i läkarmottagning och kräver ingen bedövning.

Laserkirurgi

laserkirurgi är ett mindre ingripande sätt att bli av ådernät. Under detta förfarande kommer en läkare använda laser för att sända starka ljusvågor till åderbråck, så att de bleknar snabbt. Inga snitt eller nålar används under processen och patienten kan gå hem samma dag.

Vein Kirurgi

För personer med spindel vener som har förvandlats till bensår, kan operation krävas. Under denna process kommer en kirurg infoga en video kamera i benet för att ta bort spindel vener. Patienter kan gå hem samma dag som detta förfarande.

Kateter-Assisted Rutiner

I en kateter-assisted förfarande kräver en läkare att sätta in en tunn slang in spindeln venen. Läkaren värmer spetsen av katetern, sedan drar ut den. Värmen förstör ven genom att få det att kollapsa och täta igen. Detta förfarande är normalt reserverad för mycket stora spindel vener.

Betala Rutiner

Vissa försäkringsbolag anser spindel ven förfaranden "valbara" och kommer inte att betala räkningen. Om patienten har symtom som blödning eller svullnad i det drabbade området, kan dock försäkringsskydd ges. Se till att kolla med ditt försäkringsbolag för begränsningar för täckning.

Previous:nothing Next:holistiskt sinus rättsmedel

Relaterade artiklar


 • göra p-piller få dig att behålla vatten?
 • interstitiell cystit hos barn
 • hur rengöra ditt barns kolon
 • hur många kalorier att äta när man är gravid?
 • vad är orsakerna till atypiska cellprov?
 • den bästa metoden för att bli av ådernät
 • Vad är definitionen av en sjuksköterska barnmorska?
 • vad är orsakerna till plötslig högt blodtryck hos barn?
 • hur man kan bli av en svullen körtel i halsen
 • Vilka är de funktioner vax?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com