hem rättsmedel fotbad för mjuka fötter

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-28
Om du älskar att bära sandaler och öppna rejäla skor, vill du att dina fötter och tånaglar se bra ut. Dessutom vill du mjuka fötter, inte tuff, torr, callused sådana. När dina fötter är i dåligt skick, visar det. Hem botemedel fotbad mjukar upp fötterna. Hitta många av de ingredienser du behöver för dessa fotbad i ditt eget kök

citronsaft

Häll 1 kopp citronsaft i en kopp vatten. Doppa en pappershandduk i vattnet och tillämpa den på dina fötter. Detta kommer att göra dina fötter smidigare, mjuk och kommer att eliminera lukter, enligt Pioneerthinking. com

Honey till Rescue

Blanda 1 msk. av honung, 1 msk. flytande tvål, 1 tsk. av vaniljextrakt och 2 msk. av sötmandelolja. Häll blandningen i en fot skål eller bassäng och hålla fötterna i. Blötlägg i 15 minuter

Andra idéer

Ett annat förslag är att blanda 12 droppar eukalyptus eterisk olja med 1 msk. mandelolja, 1 msk. olivolja och 1 tsk. vetegroddsolja. Hellre än att bada din fot i denna blandning, slather det på dina fötter och hälar. Lämna den på så länge du vill.

Knäckt Häl Dilemma

spruckna hälar är oattraktiva och smärtsam. Blanda 1 /2 kopp av glycerin och 1 /2 kopp rosenvatten och tillämpa denna blandning till dina fötter. Överväg att hälla citronsaft i en behållare tillsammans med 1 tsk. av vaselin. Doppa fötterna i. Detta bör hjälpa till att läka din spruckna hälar. Gnid en mogen banan på din sprucken häl hud och lämna den där i 10 minuter, enligt Home-lösningar-för-you. com.

Eteriska oljor

Blanda rosmarin, geranium och oljor pepparmynta och sätta denna blandning i en skål. Blötlägg fötterna i blandningen. Detta kommer att vitalisera dina trötta fötter samt gör dem smidigare. Eller prova en "föryngrande fotbad" recept från Birchillhappenings. com. Blend 4 droppar av myrten, spearmint och grapefrukt tillsammans med 3 droppar cajeput och 1 tsk. av en transportör olja som sesam, hasselnöt eller mandel. Blanda dem i en bassäng med varmt vatten. Blötlägg fötterna i 15 minuter. Detta kommer också att svalna varma fötter.

Mjölk och pimpsten

Best-natural-kurer-hälsa-guide. com rekommenderar att tillsätta några droppar eterisk olja till ditt fotbad och gör att fötterna mjukare. Använd en pimpsten på hälarna. Detta hjälper att bli av med torr, sprucken grov hud. Tillsätt mjölk till ett fotbad för att främja mjuk hud.

Slather på Cocoa Butter

Coat dina fötter med kakaosmör och sedan glida på dina strumpor. Detta bidrar till att återfukta dina fötter, speciellt när du sover.

Piska upp en blandning

Blöt fötterna i en blandning av bakpulver, Epsom salter, havs salt och eteriska oljor, som patchouli, sandelträ, mandarin orange eller lavendel, tillsammans med 1 tsk. av kanel, u00BD tsk. ingefära, u00BC tsk. kryddnejlika, 1 dl socker och 1 eller 2 tsk. av glycerin. Glycerin är särskilt effektiv när det gäller att mjuka upp huden.

Previous:nothing Next:tips om hantering av rastlösa ben under graviditet

Relaterade artiklar


 • hur att hålla sig frisk denna influensa säsong
 • hjälp för spruckna hälar
 • säkerhet Premarin grädde
 • långsiktiga effekter av vegetabiliskt baserade östrogen
 • hur platta du buken efter en C-sektionen
 • hur man använder nattljus att få arbete
 • hur lång tid att vänta på att bli gravid efter en förlust
 • mest effektiva behandlingen av restless leg
 • information om relaterade medicinering fall hos äldre
 • vad gör lila & domnade tår betyder?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com