hur man berättar en vän hennes barn kan ha austim

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-20
Det är ofta mycket svårt att berätta för en vän dina funderingar kring sitt barn eventuellt har autism, särskilt om de är i förnekelse. Rädslan för upprörande henne, eller ännu värre upprörde henne, är mycket verklig. Och om du värdesätter din vänskap så är det allt svårare att öppna ögonen för möjligheten av ett problem med sitt barn. Måste dock oro för barnet gå före så att barnet kan få den hjälp han /hon behöver. Tidig upptäckt och intervention har varit mest effektiv vid behandling av autism hos små barn. Ju tidigare du berätta för din vän, hjälp snabbare kommer till barnet. Dessa steg hjälper dig att öppna frågan om autism med din vän och förhoppningsvis få barnet det stöd han /hon behöver

Du behöver:. .
Läs på Autism, diagnos och behandling


1.
testa vattnet med din vän och se hennes reaktion. Kontrollera att du är ensam med henne när du kommenterar på sitt barns beteende. Säg något i stil med "Andy har så vackra ögon, men han ser inte på mig så ofta. "Prova detta några gånger till. Förhoppningsvis kommer detta att vara i vilken utsträckning dina knuffande och din vän kommer att ta initiativ till minst titta på autism tecken hos barn.
2.
Om din knuffande inte fungerar, då lite mer direkt. Säg att du har sett på TV att autism tecken är minimal ögonkontakt, låg till obefintlig verbal kommunikation, egendomligt beteende såsom att rada upp hans leksaksbilar eller block, beteende som du har sett i hennes barn. Din vän kan vara förbluffad din rättframhet men betonar hon att din oro för henne sträcker sig till sitt barn och som du tror hennes barn behöver hjälp.
3.
Säg att du inte är en professionell och att en av de personer som kan berätta om det finns några problem med hennes barns utveckling är en utvecklingsstörning barnläkare. Berätta för henne att en bedömning inte kommer att skada någon och att om resultaten är negativa ni alla kommer att glädjas över nyheten, men om resultaten bekräfta dina misstankar sedan tjänst och behandling måste börja så snart som möjligt.

4.
Bli den stödjande vän du har alltid varit om resultaten bekräftar din väns barn har autism. Hennes familj kommer att navigera en ny och ofta gånger svårt världen men tack vare din mjuka men bestämda knuffar hennes barn kommer att få ett försprång än om du har lämnat ämnet ensam.


Previous:nothing Next:hur man ska leva förbi din 90-talet

Relaterade artiklar


 • det bästa diet piller program
 • frågor för leverantörer hemvård
 • hur man läser en dödsattest
 • rödklöver i behandling för klimakteriet
 • hem rättsmedel för dammborttagning
 • hem botemedel för öroninfektioner
 • om hormonnivåerna
 • användning av alkohollösning för avlägsnande av löss
 • glycerin vs glycerol
 • hur man ansöker bioidentical östrogen grädde
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com