hur man ska leva förbi din 90-talet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-19
Om det är en sak mänskligheten har kämpat med från början av tiden är det hur man upprätthåller våra ungdomar. Vårt främsta mål har blivit förlänga livskvalitet så länge som möjligt. Kulturer har försökt örter, brygder, kampsport, yoga, vitaminer, vin och så vidare. Det som är bra är att vi har generationer av försök och misstag att hjälpa oss att avgöra vad som livsstil för att välja för att förlänga våra liv

Du behöver:. .
Vatten
vitaminer.
mineraler.
olivolja.
vitlök och kryddor.
färska livsmedel.
motion.
antioxidanter.
lycka.
familj.


1.
Det har varit ett team av forskare gör studier av vad de kallar "blå zonerna" runt om i världen. Dessa områden där de har den högsta andelen människor som lever i sina 100's! De studerade varje aspekt av sina liv åt att kartlägga de viktigaste sakerna de tror hjälpa oss att leva längre. Ganska spännande nyheter! Den första uppenbara steget är kosten. Några stora likheter mellan dessa blå zonerna är den färska maten. I många av dessa områden, fann de trädgårdsmästare! Går tillbaka till färska och ekologiska verkar ha en stor inverkan på vår livslängd. Omega 3 (fisk), lätta kött, olivolja, vitlök och vin (minst två dagliga glas) är alla mycket viktiga ingredienser för att din dagliga kost. Allt detta har att göra med mängden dagliga antioxidanter du matar din kropp. Mycket enkelt om du frågar mig. Glöm inte att dricka mycket vatten till råga!
2.
Naturligtvis den som vi hör hela tiden . . . motion! Självklart är det viktigt eftersom det håller blodet rör sig och viktiga näringsämnen på de platser där de behövs. Den goda nyheten är, du behöver inte bli en maratonlöpare att utföra det här steget. I "blå zonerna" människor fick sin excersise gå från plats till plats istället för att köra eller trädgårdsarbete /plocka ogräs. En bra idé är att kombinera steg ett och steg två . . . starta din egen trädgård (om du har en gård). Allt fungerar så länge du får ditt blod flyttar varje dag! Var inte en soffpotatis och steg bort från dokusåpor! Den andra fördelen är den avkoppling du uppnå genom motion och känsla av lugn du får från tid ensam. Dessa är mycket viktiga för din dagliga rutin.
3.
Slutligen fann de familj och lycka att spela en stor roll i livslängd. Människor behöver komma tillbaka till en enklare tillvaro. En fylld med mindre väsentlig betydelse och mer tid avrättades familjeaktiviteter. Stället för att arbeta extra timmar på jobbet, klippa ut något och gå till parken med barnen. Njut av livet istället för att betona över varje liten sak. Du kan inte ta med dig pengar. Detta är något okänt i alla de "blå zonerna" i världen. Folket njuta av varandra och minnas varje ögonblick av mänsklig interaktion. Detta är en sund livsstil. Vänligen njuta av mina länkar till ytterligare information om detta ämne. Jag hittade några mycket intressanta artiklar och praktiska verktyg som hjälper dig på resan. Lever länge!


Previous:nothing Next:Hur man avgör om ditt barn är redo för kontaktlinser

Relaterade artiklar


 • hur man slutar använda p-piller
 • hem rättsmedel för epididymit
 • kan du ha implantation blödning & inte vara gravid?
 • om klimakteriet blödning blodpropp
 • typer av MR-bilder
 • vad är Adams äpple?
 • hur man gör med gamla vitaminer
 • varför människor använder surrogatmödrar?
 • klimakteriet & GI problem
 • vad huvudvärk läkemedel är säkert för graviditet?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com