kanel lotion för att minska magen fett

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-30
Belly fett gör det svårt att passa in i attraktiva byxor, kjolar eller skjortor. Belly fett också stör det sätt som din naturliga midja ser ut och gör att du ser tyngre än du är. Hjälp befria er av med magen fett genom att koppla en bra kost med rätt utöva rutin och lägga i kanel lotion för att hjälpa din hud dra åt. Kanel lotion används oftast i celluliter massage, och enligt Natural Fat Loss webbplats på huskurer mot celluliter, massage med kanel lotion kan bidra till att minska celluliter som lägger till magen fett.

Kanel

Gör en kanel baserad väsentliga lotion oljemassage genom att ta en lotion bas, som en vanlig, oparfymerad och unflavored massage lotion, och lägga en matsked kanel för varje 12 gram av lotion. Eller köpa en kanel baserad lotion på ditt lokala varuhus eller produkter hälso-butik. Lägg till andra eteriska oljor, eller köpa en lotion med kanel och andra oljor som du vill. De som fungerar bra med kanel för att minska magen fett ingår kryddnejlika, kamomill, germanium, sandelträ, rosmarin och lavendel. Du kan kombinera dessa oljor med kanel och använd rikligt och fritt för att främja en minskning av magen fett.

Ansök Massage

Använd kanel lotion med tillsats av eteriska oljor till massage magen och andra områden där fett har byggt upp . Det kanel utlöser din hud att dra och företag genom att hjälpa att föryngra huden celler, bryta ner döende celler och bygga nya celler. Kanel fungerar som en accelerator, hjälper nya hudceller att växa snabbare för att ersätta celler som är gamla och skadade. Som nya hudceller att växa, de använder upp den lagrade energin i celluliter, eller magen fett. Eftersom energin bränns upp, så är det fett i sig.

Skärpning

Upprepa massage två gånger om dagen, var noga med att massera alla delar av din mage. Tillsammans med föryngring av celler, hjälper kanel att strama åt och fast din hud genom att få det drar ihop sig. Kanel naturligtvis orsakar sammandragning, och som din hud constricts och blivit stramare, försvinner magen fett eller celluliter.

Fortsätt att använda kanel lotion på huden, och att ingjuta din massage med andra eteriska oljor som också är fett slåss. Efter sex till åtta veckor av massage, hittar du en minskning av med magen fett du har.

Previous:nothing Next:hur man kan förebygga benskörhet hos kvinnor

Relaterade artiklar


 • konservativ behandling av myom
 • hur man administrerar en SITTBAD
 • terapi för hög testosteron hos kvinnor
 • löständer vs rotfyllning
 • vad är svamp Candida?
 • hur man förbereder för H1N1-influensan
 • säkraste rum luftrenare
 • Hur får jag ringorm ur soffan?
 • Vilka är de behandlingar för onormal uterin blödning?
 • hem rättsmedel för vaginal klåda & rodnad
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com