kvalifikationer för att vara en äggdonator

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-09
Donera dina ägg till någon som inte kan föreställa på egen hand är en fantastisk och generös gåva, men det finns vissa kvalifikationer och fakta att tänka på innan man kan anses vara en stödberättigande givare

Funktion

Att bli äggdonator kräver möte viss ålder och fysisk riktlinjer. Normalt givare i åldrarna 21 till 35. Givarna måste vara myndig för att teckna avtal, men kan de inte vara äldre än 35 för att säkerställa en god tillgång på ägg.

Kvalifikationer

Den huvudsakliga kvalifikationer för givare verkar vara samma över hela linjen. Du måste vara normal vikt, rökare, ingen historia av infertilitet, inga större rör hälsa eller genetiska problem, och inga fällande domar i brottmål. För det mesta är de viktigaste kraven är att du är en stand-up medborgare med ett friskintyg.

Funktioner

Vissa program är dock inte sätta sina egna regler. Till exempel har ProLiviti en uppsättning regler som kräver att givarna att vara mellan 20 och 30 och har en gymnasieutbildning. Potentiella givare inte kan vara på offentlig hjälp, har dömts för ett brott eller antas. Andra program kan kräva en högskoleexamen, vissa SAT poäng eller andra stränga kvalifikationer beroende på sina klienters demografiska.

Typer

Många läkarbesök krävs när du väljer att bli donator. Föreställningar som en fysisk, gynekologisk examen, en medicinsk och familjens historia, blod-och urinprover, och en psykologisk utvärdering kommer att äga rum under besöken. Innan du sållas, kommer ett program företrädare tala med dig om dina rättigheter och skyldigheter.

Varning

Vissa villkor kan hindra en kvinna från att donera, oavsett om hon uppfyller ålder och fysiska kriterier. Dessa inkluderar allvarliga psykiska störningar, drog-eller alkoholmissbruk, användning av psykoaktiva läkemedel, ett instabilt äktenskap eller förhållande och en historia av fysiska eller sexuella övergrepp utan att få professionell behandling, förutom att vara mentalt oförmögen att förstå eller delta i processen.

Previous:nothing Next:insulinresistens och progressiv myopi hos barn

Relaterade artiklar


 • hur mycket vikt ska du få när du är gravid?
 • Vad betyder högt systoliskt och lågt diastoliskt tryck?
 • Varför är huset mögel dåligt?
 • hur man får mest nytta från vision försäkring
 • svår gas lättnad för spädbarn
 • kvalifikationer för att vara en äggdonator
 • hormoner och ryggsmärta
 • vad man ska leta efter när man köper hörselskydd
 • hur många kalorier att äta när man är gravid?
 • Vilka är de behandlingar för kronisk endometrit?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com