långsiktiga effekter av vegetabiliskt baserade östrogen

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-24
Många individer, inklusive peri-menopausala och menopausala kvinnor har sökt sig till alternativa terapier för behandling av deras symtom, inklusive värmevallningar, nattliga svettningar, sömnbesvär och stress. Eftersom ett stort antal kvinnor är inte längre väljer att ta hormonersättningsterapi (HRT) på grund av dess risker, är det förståeligt att de har vänt sig till alternativa former av behandling och bland annat ta örter som har östrogen egenskaper eller östrogena effekter. Vanligtvis är detta en säker metod, men det finns risker, särskilt om du tar örter för en lång tid, och om du tar andra läkemedel tillsammans med örter.

Överväganden

Silverax är en populär ört även om det har förekommit rapporter om att det kan orsaka leversvikt hos kvinnor. Den amerikanska National Institute of Health (NIH) gjorde en undersökning om silverax och drog slutsatsen att det inte finns tillräckligt tillgängliga bevis på denna punkt med eftertryck att silverax är orsaken till levertoxicitet. Det rekommenderas att silverax inte tas för mer än sex månader. Dessutom, ta inte det alls om du är gravid eller ammar. Om du väljer att använda silverax, bör du ha din leverfunktion kontrolleras regelbundet.

Potentiella

Det fanns också oro för att silverax kan öka metastaser av bröstcancerceller. American Association for Cancer Research rapporterar att det inte finns några bevis på denna punkt som silverax stimulerar östrogenberoende tumörer bröstkörtlar. Andra farhågor silverax är att det kan orsaka en allergisk reaktion mot dem som är allergiska mot smörblomma familjen. Silverax innehåller också salicylsyra så det bör inte tas eller tas med försiktighet, av dem som är allergiska mot acetylsalicylsyra.

Impact

Det finns en möjlighet att silverax kan störa cancerbehandling, enligt Cancer . org. Silverax kan göra kemoterapi droger mindre verkningsfull.

Varning

Det är känt att lakrits, som är en annan form av alternativ behandling, är förknippad med hjärtsvikt. Enligt NIH, kan så lite som 500 mg lakrits i sju dagar resultera i hjärtsvikt. Klimakteriet rättsmedel innehåller i allmänhet mellan 150-225 mg eller lakrits dagligen. Vara uppmärksam på detta faktum.

Varning

American Botanical Council och FDA, enligt NIH, har varnat konsumenterna att det finns en potentiell risk att utveckla svår leverskada om man tar Kava, som är en syd Pacific ört som används för behandling av ångest. Om du dricker mycket alkohol, har leverproblem eller tar levertoxiska läkemedel, ta inte Kava. Om du inte tar det, begränsa dess användning till sex till åtta veckor med den maximala.

annan faktor

St Johannesört, en annan populär ört, kan interagera med digoxin, ciklosporin, antikoagulantia och proteashämmare som används för att behandla HIV. Johannesört verkar minska blodkoncentrationerna för dessa läkemedel. Om du tar p-piller och johannesört, kan du ha genombrottsblödning, vilket kan resultera i en oönskad graviditet.

Previous:nothing Next:hur man kommunicerar med en person med mild demens

Relaterade artiklar


 • hur man beräknar BMI BSA
 • är parabener används i hudkrämer skadligt?
 • historia pediatrc omvårdnad
 • läkemedel för behandling av högt kortisolnivåer
 • vad är orsakerna till plötslig högt blodtryck hos barn?
 • feber & hudutslag hos barn
 • vad är nicoderm CK?
 • hur man hjälper prostatabesvär
 • vad huvudvärk läkemedel är säkert för graviditet?
 • hur du tar bort djurhår från luften
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com