över disk sätt att gå ner överflödigt vatten vikt

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-12
Vattenretention kan orsaka obehagliga uppsvälldhet och svullnad hos vissa personer. Vatten vikt kan vara mycket svårt att bli av med. Många människor söker efter en over-the-counter metod snarare än boka tid hos sin läkare. Medan vissa over-the-counter produkter kan hjälpa till med vätskeansamling, det finns även andra enkla åtgärder som kan hjälpa att bli av med vatten vikt

dricka mer vatten

En vanlig missuppfattning bland vatten-behålla personer är att dricka mindre vatten kommer att hjälpa dem att behålla mindre vatten. Detta är faktiskt sant. Ju mer vatten som vi dricker, vi desto mer vatten bli av med. Dricka 64 oz. vatten om dagen kommer att bidra med vätskeansamling. Vissa människor har svårt att dricka så mycket vatten, men ge det smak är bra, exempelvis citronsaft, citronklyftor eller en skvätt tranbärsjuice.

Äppelcidervinäger är också till hjälp när man försöker minska vattenretention. Det hjälper naturligtvis kroppen minskar den mängd vatten som det normalt skulle behålla. Lägg cirka 1 till 2 tsk. äppelcidervinäger (organisk är bäst) till 16 oz. av vatten och drick flera gånger om dagen.

Over-the-Counter Diuretika

Diuretika kallas ibland vatten piller. De hjälper vattenretention genom att spola oönskade, överflödigt vatten ur kroppen. Vatten piller är tillgängliga antingen genom recept eller över disk. Naturliga diuretika är mindre risk att få biverkningar och finns i de flesta lokala hälsokostbutiker eller på apoteket del av många lågprisbutiker. Några negativa biverkningar är buksmärtor och diarré.

koffeinhaltiga drycker

koffeinhaltiga drycker är ett annat möjligt alternativ för att minska vatten vikt. Dessa bör konsumeras med måtta. Det finns en viss tro på att dricka för mycket koffein kan ge upphov till att bli uttorkad, så personer som vill minska vattenretention bör vara försiktig med denna metod och först diskutera det med sin läkare. Mycket forskning tyder på att koffeinhaltiga drycker är säkra och inte orsakar uttorkning. Enligt en rapport i juni 2002 års upplaga av International Journal of Sport kost och motion, koffeinhaltiga drycker har en liknande urindrivande effekt på den mänskliga kroppen som vatten. I rapporten beskrivs en forskningsstudie som genomfördes av Lawrence E. Armstrong, som var en forskare inom området mänskliga förutsättningar och temperaturreglering.

Previous:nothing Next:När ska träffa en läkare för knäsmärta

Relaterade artiklar


 • information om för tidigt åldrande hos barn
 • Impotens kan orsakas av rökning vändas?
 • symtom på hösnuva hos barn
 • Vilka är de behandlingar för hår löss?
 • Definitionen av diagnostiska tester
 • plexus brachialis skador hos barn
 • blodpropp risk i unga kvinnor
 • hemlagad avsvällande
 • örter och kryddor för att undvika under graviditeten
 • vad är orsakerna till plötslig högt blodtryck hos barn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com