rättsmedel för hösnuva från bipollen

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-14
Hösnuva gör sin drabbade känner helt olycklig. Med snuffly näsa och kliande och rinnande ögon, kan det få dig att känna som om du inte kan andas och har en luddig katt sitter på ditt ansikte. Forskarna har arbetat i decennier för att använda bipollen för att hjälpa människor som lider av vissa medicinska problem inklusive hösnuva, teorin är att pollen sakta ökar immuniteten mot traditionella allergener hösnuva. Bee pollen samlas in av fällor placeras vid öppnandet av kuporna och sedan bearbetas till kapslar och granulat att förtäras.

Kosttillskott

Köp bipollen i form av vitamintillskott. Genom att ta två kapslar varje dag, kommer din kropp att få fördelarna med bipollen, vilket kommer att bidra till att minska symtomen på hösnuva efter några dagar. Tilläggen innehåller mycket saker som behövs för att hålla kroppen nivåerna stabila och kan hjälpa till att befria er om några av symtomen på din hösnuva.

Kaffe och te

Köp strösocker bipollen från de flesta hälsokostaffärer. Placera den i ditt kaffe potten med de skäl och brygger det i ditt kaffe eller te. Bipollen har inte mycket angenäm smak och det är inte något som folk vill ta på egen hand. Med ett par teskedar i din dryck varje dag kommer med tiden, motverka symtomen på din hösnuva.

Smoothie

En smoothie är ett utmärkt sätt att få din bipollen varje dag utan att dricka det själv . Blanda lite krossad is, apelsinjuice, yoghurt, en halv banan och 2 tsk. av binas pollen. Mixa hopkok tills den är smidig och det kommer att finnas någon resterande smak av bipollen, men du kommer att behålla alla naturliga godhet som den innehåller. Bipollen granulat kan köpas från en lokal bee djurhållaren eller din lokala hälsokostaffär.

Tips

Med bipollen förutom en multivitamin och undvika att röra ditt ansikte och ögon under tunga hösnuva gånger kommer att minska symtomen mycket. Som med alla medicinska problem, börja inte ta bipollen i någon form innan du har rådfrågat din läkare eller sjuksköterska.

Previous:nothing Next:hur man kan slå svälla preventivmedel

Relaterade artiklar


 • Enklaste sättet att sätta i kontaktlinser
 • hur man använder en urinkateter för en kvinnlig
 • skadliga effekter på fostret från cigaretter mamman röker
 • hur man kan jämföra antihistaminer av kostnaden & biverkningar
 • vilka rättsmedel som fungerar bäst som dödar löss?
 • Effekten av brunnsvatten på tänderna
 • Du kan dricka vatten under fastan för ett blodprov?
 • hur man tar hand om någon med svininfluensan
 • Impotens kan orsakas av rökning vändas?
 • hur du håller dina fötter friska
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com