Vilka är de kycklingsoppa behandlingar för en förkylning?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-15
Kycklingsoppa kommer inte att bota din förkylning, men det kan få dig att må bättre. Och inte bara för att mamma säger så. Forskare säger nu har de kliniska bevis som stöder detta beprövade huskur. Och om det sjuder i timmar på spisen eller fräser i mikron, det finns mycket mer att kyckling soppa än vad som finns i din skål

Du behöver:. .
Kuddar
Ottomanska eller liknande.
Bekväma skor.
Badkar.
Vatten.
Mul-blöta.

Överväganden

Människor har utropat fördelarna med kycklingsoppa i århundraden. Den 12-talet läkare Maimonides rekommenderas buljongen av höns och andra fåglar att "neutralisera kroppens konstitution. " Spola fram till 1993, då forskare vid University of Nebraska Medical Center försökte bevisa dess effektivitet. De upptäckte kycklingsoppa faktiskt innehåller vissa unika substanser som kan ha anti-inflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till med övre luftvägsinfektioner. Med andra ord är det grejer i kycklingsoppa bra för förkylningar.

Blandning

Trots att forskarna inte kunde sätta fingret på exakt vilken del av kycklingsoppa hjälper, misstänker att de det är blandningen av ingredienser som är nyckeln. De fann att vanligt hönsbuljong var inte lika effektivt som ett fullständigt recept som innehåller grönsaker och kyckling.

Canned Vs. Homemade

Forskarna studerade flera recept-hemlagad och konserverade-under kontrollerade förhållanden. De upptäckte burk sorter verkar ha samma resultat som hemlagad. Så du behöver inte slav under en het spis att koka ihop denna effektiva kylbehandling. Bara öppna en burk, häll den i en skål, och zappa den i mikron för att må bättre snabbt.

Sorter

Nu när forskarna har visat vad mammor har känt i många år, det är en fråga om att besluta vilka kycklingsoppa fungerar bäst för dig. Om du vill njuta röra upp en pott från början, kolla recept nedan. Om du har ont om tid, kan paketeras soppor ge dig smak av hemlagad på cirka 20 minuter. (Lägg frysta grönsaker, kokt kyckling och även nudlar om du vill. ) Leta efter förpackad soppor i konserverad soppa gången i din butik. Om du är patienten själv, har du förmodligen inte så mycket för att laga mat, så en burk sort är förmodligen din bästa insats.

Speciell diet Needs

Natriumfattiga, konserverad kyckling soppor är lätta att hitta. Glutenfria sorter är lite av en utmaning, dock. Kyckling och vilda soppor ris från Campbells och Progresso kanske passar räkningen, men du bör kontrollera märkningen att vara säker. Vattenkokare Cuisine erbjuder också en rad av glutenfri soppor som innehåller en kyckling sort.

Previous:nothing Next:naturlig vård för Graves ögonsjukdom

Relaterade artiklar


 • plexus brachialis skador hos barn
 • naturläkemedel för onormal uterin blödning
 • effekter av ultraviolett strålning på människor
 • effekterna av koffein på hjärtat
 • information om för tidigt åldrande hos barn
 • hur att hålla sig frisk under graviditeten
 • naturliga diabetes lättnad
 • vikten av kost & fitness för barn
 • den bästa metoden för att bli av ådernät
 • ryggmärgen tumör i barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com