hur avkoda socker spannmål

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-07
Under de senaste åren barnfetma har ökat på ett alarmerande sätt. Det finns många anledningar, men i centrum är dålig kost och brist på motion. Och vi vet alla att tillverkare av livsmedel som sockrade frukostflingor redskap dem mot barn.

Problemet kan mycket väl börja med TV och Internet marknadsföring för att göra ohälsosamma produkter ser underbart och roligt att äta, enligt en nyligen Rudd Centrum för livsmedelspolitik och fetma studie som redovisas i "Time Magazine".

Så, vad kan vi göra? Speciellt med tanke på att även om vissa av dessa spannmål är uppenbara andra kan se ut som frisk spannmål-och en hälsosam klingande namn betyder inte nödvändigtvis en frisk spannmål. De goda nyheterna? Lite kunskap räcker långt

Här är några sätt att avkoda "mysteriet" bakom att någon söt frukost favorit barnen har sörplande på decennier
1.
Övervaka annonser barnet åsikter. Enligt Rudd resultaten, med den tid det genomsnittliga barnet börjar förskolan kommer de att utsättas för cirka 500 annonser som marknadsför ohälsosam spannmål.
2.
Akta dig för "ofarliga" Internet-spel och webbplatser. Spannmålsprodukter märken som Lucky Charms har byggt upp sin online-närvaro för att erbjuda ännu mer exponering för sina produkter. Ju mer exponering ditt barn har dessa produkter, desto mer kommer de att ha dem.
3.
Vet vilka spannmål är dåligt för dig. Märken som Lucky Charms, Corn Pops och Cookie Crisp är ganska uppenbara. Andra spannmål kan se friska, men också mycket socker. Till att börja med, håll dig borta från den spannmål som uppenbarligen dålig (låg i fiber, mycket socker, inte gjort med hela korn).

att vara säker, titta på sockerhalten i spannmål och den totala kalorier. Till exempel är 12 gram socker som motsvarar cirka 50 kalorier. I de flesta spannmål om sockret räkna är hög, är chansen större delen av kalorierna kommer från socker. Det är inte bra-det betyder att spannmål är i princip socker och ger inte många andra näringsämnen
4
Kontrollera ingrediensförteckningen. . . Om socker är nära toppen som är ett tecken för spannmål är mycket socker. Därefter kontrollera märkningen att se hur många gram socker det finns. Blick på kalorier så att du kan få en uppfattning om hur mycket socker gör upp den totala kalorier. Ju högre siffra, desto värre för spannmål.
5.
Se upp för socker spannmål maskerade som hälsosamma flingor. Detta inkluderar spannmål som honung Nut Cheerios, multigrain Cheerios och frostat Mini vete. Dessa har alla socker ganska högt på ingrediensförteckningen, som vi vet är en röd flagga. Det är där behandlingen livsmedelsmärkningen kommer väl till pass.
6.
Veta vad som gör en bra spannmål. Cheerios, till exempel, är ett klassiskt märke som är frisk (inte sockrade versioner som Honey Nut, men den ursprungliga slag). Socker är ganska lågt på ingrediensförteckningen, för spannmål är högt i fiber, och havre är en frisk kärna. Göra dessa spannmål mer intressant att dina barn genom att lägga till bär, torkad frukt och råa nötter. Nu är en hälsosam frukost!
7.
Känn din portionsstorlekar. De flesta av oss häller spannmål ur lådan utan att mäta. Med friskare spannmål är detta inte så mycket av ett problem. Två portioner av en hög socker spannmål som majs Pops kan dock medföra allvarlig skada ditt barns hälsa.

Tips och varningar


 • Don't ge När barnen ber om ohälsosamma spannmål.
 • övervaka dina barns användning av Internet.
 • Byt kanal under reklamen. Ännu bättre, använd din DVR och radera eller snabbspola genom reklam.


 • Previous:nothing Next:hur man återvänder till din före graviditeten vikt efter förlossningen

  Relaterade artiklar


 • kan alkohol neuropati bli helade?
 • ascaris suum hos människa
 • hjälp för spruckna hälar
 • Vad är en normal spermie analys?
 • vad är den viktigaste funktionen för hamstring?
 • hur man skall avgöra vilket öra påverkas med svindel
 • vad man ska leta efter när man köper hörselskydd
 • Hur kan jag fylla en skråma på min glasögonglas?
 • Vilka är biverkningarna av perioder?
 • över disk sätt att gå ner överflödigt vatten vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com