hur lätt förkylningssymptom för spädbarn och småbarn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-11-13
Bebisar och småbarn fångst i genomsnitt sex till 10 förkylningar per år, enligt BabyCenters medicinska rådgivare. Även föräldrar inte förväntar ett botemedel för en vanlig förkylning, vill de hjälpa sina barn att må bättre snabbt. Eftersom den amerikanska Food and Drug Administration rekommenderar mot att använda over-the-counter kallt och rättsmedel hosta hos barn under 2, föräldrar behov av att anställa medicin utan åtgärder för att lindra sina små barn-symtom

Du behöver:.
Varmvatten .
Handdukar.
Hink.
Tvättlappar.


1.
Använda beprövade, sunt förnuft åtgärder. Genom att säkerställa ditt barn får mycket vila och stannar väl hydrerad, kan du hjälpa hans immunförsvar bekämpar en infektion. Vila ger också kroppen en chans att läka. Adekvat hydrering tunnar nasal sekret. Mayo Clinic säger att vetenskapen har visat gammaldags kycklingsoppa avhjälpa har meriter. Det lindrar inflammation vid roten till många förkylningssymptom och behandlar överbelastning genom att påskynda rörligheten för slem genom näsan.
2.
Prova några naturliga alternativa lösningar för att lindra förkylningssymtom. Kathi Kemper, professor i pediatrik, allmän naturvetenskap hälsa och familj medicin vid Wake Forest University School of Medicine, visar att tillsätta några droppar av tall, eukalyptus eller mentol eterisk olja till ett bad eller Vaporizer att hjälpa till med överbelastning. Om du barnet är äldre än 6 månader, erbjuda henne lite ljummet skedar försvagats kamomillte för att hjälpa ont i halsen och för att rensa bihålorna.
3.
Skapa en varm, fuktig miljö med en luftfuktare, cool-dimma förångaren eller fuktiga badrum för att bryta upp nästäppa och att hjälpa ditt barn andas lättare. Rengör luftfuktare och förångare ofta för att undvika mögel och bakterietillväxt.
4.
Rensa näsan effektivt. Lär ditt barn effektiv näsa-blowing eller använda en aspirator sköljblåsa och koksaltlösning spray för att rensa ut näsgångarna. Äldre småbarn kan ofta lära sig att snyta sig genom att kopiera sina föräldrars handlingar. Om detta inte fungerar, luta barnets huvud rygg, lägg några droppar koksaltlösning i varje näsborre och använder sprutan för att suga upp slem och saltlösning. Även denna behandling kanske inte är populärt med ditt barn, kommer det att hjälpa honom andas lättare.
5.
Höj ditt barns huvud för att hjälpa henne andas friare. För ett barn fortfarande i en krubba, placera en kudde eller handduk mellan krubba fjädrar och madrassen. Placera inte kuddar och andra mjuka föremål i spjälsängen med ditt barn eftersom de kan kväva honom. För ett barn i en vanlig säng, prova en extra kudde under huvudet på natten, eller placera en kudde eller handduk under huvudet på madrassen för att placera den på en liten sluttning.

Tips och varningar


Placera
 • en klick vaselin under barnets näsa för att lindra irritation från en rinnande näsa.
 • Undvik människor som röker och rökiga rum, eftersom cigarettrök kan förvärra ditt barns förkylning och göra honom mer sårbar för luftvägsinfektioner.


 • Previous:nothing Next:kan du ha en låg temperatur och fortfarande vara gravid?

  Relaterade artiklar


 • hur man kan hjälpa med illamående under graviditeten
 • vad huvudvärk läkemedel är säkert för graviditet?
 • över disk botemedel för geografisk tunga
 • långsiktiga effekter av vegetabiliskt baserade östrogen
 • hur man framgångsrikt kan anpassa sig till den tid ändra
 • vatten arbetskraft kontra vatten födseln
 • effekterna av ultraviolett strålning
 • Finns det hCG i prometrium?
 • hur du tar bort plåster lim
 • fibromyalgi återhämtning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com