hur man dödar kackerlackor med försiktighet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-01
Efter spotting kackerlackor i huset, tror att de flesta döda om dem. I brådskan att bli hem för en oönskad skadedjur, är det lätt att glömma att ta lämpliga försiktighetsåtgärder. Killing kackerlackor utan försiktighetsåtgärder kan utsätta dig och din familj att skada i onödan

Du behöver:. .
Engångshandskar
Ansiktsmasker för engångsbruk.
Flytande tvål.
Sprayflaska.
Mört beten.


1.
Rengör angripna hem iklädd engångshandskar och en mask. Handskar och en mask kommer att minska din risk att utsättas för mört spillning, som kan utlösa astmaanfall och /eller sprida sjukdomar. Även städning, identifiera och täta alla sprickor som kan ge kackerlackor tillgång till ditt hem. Även åtnjuter alla sopor och fixa alla läckor eftersom kackerlackor behöver enkel tillgång till både mat och vatten för att trivas och föröka sig.
2.
Place mört beten hela ditt hem. Mört beten är inte giftiga eftersom de locka och döda kackerlackor använda formar som är giftiga bara kackerlackor. Undvik att använda mört tabletter och geler som kan förtäras av husdjur eller små barn. Byt mört bete riktat som samtidigt bär engångshandskar och en mask för att undvika exponering mört spillning eller bakterier.
3.
Förbered en säker, hemgjord, mört spray för användning på levande mört. Kombinera ca 3 tsk. av flytande tvål med vatten i en sprayflaska. Spraya detta på någon mört du ser i huset. Ett par droppar av denna lösning räcker för att döda och lösningen är säkrare att använda än traditionella insektsspray, som kan vara giftiga och minska effekten av mört bete.
4.
Starta en dammsugning rutin. Försiktigt vakuum ditt hem varannan dag, koncentrera sig på områden där maten är uppäten, eller om kackerlackor har tidigare skådats. Detta hjälper bort alla mört spillning som kan döljas av djup matta och kommer även att ta bort källor till föda (smulor och partiklar) som kan sabotera dina ansträngningar.


Previous:nothing Next:hur lätt influensaliknande symtom

Relaterade artiklar


 • Vilka är de behandlingar för onormal uterin blödning?
 • Vilka är fördelarna med wild yam root?
 • hormonbehandling terapi
 • användning av alkohollösning för avlägsnande av löss
 • hur att hålla sig frisk denna influensa säsong
 • estropipate vs östrogen
 • säkraste rum luftrenare
 • hur man kommunicerar med en person med mild demens
 • är parabener används i hudkrämer skadligt?
 • vatten arbetskraft kontra vatten födseln
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com