hur man håller från att få en tjock mage under klimakteriet

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-15
Klimakteriet och viktuppgång verkar vara den fruktade duon, som går hand i hand. Det är inte din fantasi. Du har verkligen blivit tjockare runt den mellersta delen och det är inte nödvändigtvis ditt fel eller resultatet av något som du har gjort eller inte gjort. Peka finger på de hormoner som går över styr under peri-klimakteriet och då nästan försvinner när du är i full klimakteriet. De är orsaken till din feta mage

Du behöver:.
Yogamatta
. Hantlar.

reda på vad som händer


1.
Var medveten om att hormonella förändringar som sker samtidigt gå igenom peri-klimakteriet leder till klimakteriet kommer att resultera i din vikt skiftande. Du får faktiskt inte gå upp i vikt men tycker att du inte längre kan zip byxorna eftersom midsection har blivit större. Faktum är att din mage kan vara större än det var före klimakteriet medan ben och armar kan vara tunnare. Vikten har skiftat till mitten region.
2.
Inse att du kan äta och utövar exakt samma som du var innan klimakteriet men du verkar vara upp i vikt och kan inte kontrollera din mage, som verkar bli större och större. Detta är typiskt när det kommer till klimakteriet, enligt Epigee. org. Låga nivåer av östrogen kan leda till viktökning och minskade nivåer av progesteron kan orsaka vätskeretention, vilket gör att du svälla. Man hormoner som kallas androgener är exakt vad som orsakar den vikt att ackumuleras i en klimakteriet kvinnas mitten avsnitt. Hellre än att bära din vikt i undre delen av kroppen, orsakar androgen vikt att plopp ända ner i mitten.
3.
Förstå att det inte är någon mirakelmedicin för att undvika "mitt ålder sprida "eller för att bli av med din feta mage, men det finns saker du kan göra för att minimera magen fett. Du kan helt enkelt inte äta så mycket du van vid eftersom din ämnesomsättning har dämpats. Kom ihåg det. Drick inte för mycket alkohol eller koffein eller röka för att alla dessa faktorer bidrar till vattenretention.
4.
Undvik raffinerat socker och äta grönsaker och frukt eftersom en balanserad kost hjälper inte bara du kämpar fettet men får dig att må bättre.
5.
Inse att förlora vikt för snabbt kommer att slå tillbaka på dig. Vikten kommer tillbaka. Om du försöker gå ner i vikt, gör det långsamt.

tips och varningar


 • Sluta inte träna. Aerobic övningar hjälper dig att bränna fett och öka din ämnesomsättning, vilket har fått långsammare. Tänka sig att göra yoga, som utövar din mid-området och kan hjälpa dig bli av med några av oönskat fett. Delta i vikt med övningar eftersom detta kommer att öka din muskelmassa och hjälpa till att förebygga benskörhet, som är porös skelettsjukdom och som menopausala kvinnor löper risk att utveckla. Ta några hantlar och börja pumpa lite järn. Detta kommer att öka din bentäthet, vilket är mycket viktigt i din strävan att undvika benskörhet.
 • Tänk på att för mycket magen fett kan innebära en risk för en rad medicinska problem, inklusive insulinresistens syndrom, som också kallas metabolt syndrom, enligt Ahealthyme. com. Om du upplever insulinresistens du kunde utveckla typ 2-diabetes. Du kan också ha en alltför hög grad av dåligt kolesterol och högt blodtryck om du utvecklar insulinresistens.


 • Previous:nothing Next:hur stödet tonåriga höjd tillväxt

  Relaterade artiklar


 • virusskydd
 • hur rengöra ditt barns kolon
 • hur man kan jämföra antihistaminer av kostnaden & biverkningar
 • konservativ behandling av myom
 • handtvätt tips
 • hur man kan förebygga benskörhet hos kvinnor
 • hur man kan bli av en svullen körtel i halsen
 • hur man dödar buggen innan den dödar dig
 • Varför är blekmedel farligt?
 • användning av alkohollösning för avlägsnande av löss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com