hur man kan förhindra att H1N1-viruset

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-26
Nyheten om svininfluensan och H1N1-viruset är hela tv-och radioapparater. Statistik förutspår att cirka femtio procent av amerikanska barn kommer att bli smittade med H1N1-viruset. Det finns många sätt att skydda dig själv och din familj. Några av H1N1 symtom är kräkningar, diarré, och ibland ingen feber är närvarande. Du kanske tycker att du har blivit påkörd av en buss eller ett tåg. Symptomen kan slå mycket snabbt, ibland över natten, har du inte haft någon tidigare känsla av att vara sjuk. . Om du är aktiv med att förebygga H1N1-viruset kommer du bli mindre benägna att få viruset
1

Tvätta händerna med tvål och vatten. Tvätta händerna med tvål och vatten hjälper till att förhindra att få H1N1-viruset. Det sägs att förhindra spridning H1N1 med nästan åttio procent. Inte nog med att använda tvål och vatten bidrar till att förhindra svininfluensan och H1N1-virus, kommer det också bidra till att förhindra spridning av bakterier av förkylning och influensa.
2.
Bär antibakteriell bakterie desinfektionsmedel eller hand sanitizer med dig hela tiden. Du kan placera en liten flaska i handväskan eller plånboken, i bilen, vid skrivbordet eller hålla en flaska i fickan. Många av H1N1 bakterier sprids genom beröring. Varje gång du känner att du har berört något infekterade med bakterier du kan använda den för att döda bakterier utan att använda tvål och vatten.
3.
Använd en vävnad när du nyser eller hostar. Om du inte har tillgång till en vävnad sedan täcka munnen med insidan av armbågen genom att böja din arm runt ansiktet när du hostar eller nyser. Uppmuntra andra att använda vävnader och deras inre armbåge när du hostar och nyser för att förhindra spridningen av H1N1-viruset.
4.
Prata med dina barn och hålla dem informerade om hur man kan förhindra spridning av bakterier. Kunskap har makt, om ett barn har ingen aning om att H1N1-viruset finns där ute de sannolikt kommer att agera som de alltid har gjort. Lär dem försiktighet och uppmuntra dem att inte röra andra. Uppmuntra dem att tvätta händerna med tvål och vatten ofta.
5.
Bär desinfekterande servetter med dig när du vet att du går ut för att handla. Rengör handtaget på varukorgen innan du trycker det.
6.
Använd hand sanitizer efter att du har rört objekt som har en hög nivå av mänsklig kontakt, såsom dörrar handtag på posten sätt och badrum för att förhindra spridning av viruset H1N1.
7.
Skaffa en H1N1-vaccin för att skydda dig från viruset. Den H1N1 vaccinationer är nära att bli nittio procent effektivare.
8.
Ät rätt kost och bibehålla en hälsosam diet. Om du är att upprätthålla en hälsosam livsstil ditt immunförsvar är sannolikt att bli starkare och kunna skydda datorn från att få viruset H1N1.

tips och varningar


 • Vänta tjugofyra timmar efter att ha feber innan de återvänder till arbetet eller skolan.


 • Previous:nothing Next:hur man handskas med ansträngningsinkontinens

  Relaterade artiklar


 • vad är en barnortoped?
 • kiropraktisk behandling av ADHD
 • hur man eliminerar rynkor
 • AB vaccin biverkningar
 • fot klia hem åtgärda
 • hur man dödar löss på mjuka underlag
 • estropipate vs östrogen
 • hur man ska behandla en sinus-infektion för barn i lekåldern
 • skälen för oregelbunden stänkblödning, blödning mellan menstruationerna
 • alternativ behandling för pankreascancer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com