kan jag sanera en plaskdamm med blekmedel?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-20
Blekmedel är ett ämne som används för rengöring och sanering. Bassänger od, som är små, mest grunda bassänger som används av barn, kan saneras med blekmedel om korrekt protokoll följs. Blekmedel är det mest effektiva sättet att sanera en plaskdamm, eftersom det dödar bakterier och bakterier. Du kan sanera en plaskdamm som har smittats eller har varit i bruk i flera dagar eller veckor

SNYGGA Vatten

. SNYGGA vattnet inne i plaskdamm. Gör detta innan dumpningen ut vattnet, även om du kan se en tydlig röra i poolen, eller vet att bakterier växer. Tömning av en pool innan desinficerande vattnet gör resterna av det smutsiga vattnet att hålla fast vid sidorna av poolen. Likaledes skulle det smutsiga vattnet påverkar växters liv eller människor genom att kontaminera strömmar, spillvattentank eller ens cement vid poolen. SNYGGA hem bassänger od av dumpning 1 oz. av blekmedel i vattnet i poolen. Större pooler eller de som finns i rekreationsanläggningar kräver 5. 1 oz. av lut per 1. 000 liter vatten.

Låt blekmedlet ska kunna cirkulera genom filtreringssystem i poolen. Om plaskdamm inte har ett filtreringssystem, använda ett objekt som en måttstock för att snurra bleka omkring i vattnet.

Empty Pool

Töm plaskdamm. För hem bassänger od, se till att förfoga över vattnet ordentligt. En liten mängd blekmedel, t. ex. 1 oz. per 10 liter pool kan gå ner en storm avloppet. Tappa inte av plaskdamm på en plats där barn leker eller där växter lever. Som ni tom eller tömma poolen, tvätta sidorna av poolen med ett hushåll rengöringsmedel för att avlägsna spår av blekmedel. Skölj sedan sidorna och botten av poolen flera gånger för att avlägsna spår av renare.

Refill, skölj den och fyll

Fyll poolen helt och låta den stå i 5 minuter. Töm vatten, skölj en gång till och sedan fylla på poolen som ska användas. Upprepa denna process sanitet så ofta som behövs för bassänger od.

Previous:nothing Next:anbud bröstsymtom

Relaterade artiklar


 • första perioden information
 • information om medicinering medroxyprogesteron
 • graviditet och dextrometorfan
 • det bästa sättet att stoppa spridningen av svininfluensan
 • Varför vitlök viktökningen fostret medan i livmodern?
 • define surrogatmamma
 • naturläkemedel för klimakteriet svettning
 • Hur man testar manlig fertilitet
 • kvantitativa hCG kontra kvalitativ
 • hur man kan stoppa svininfluensan (H1N1) under vaccinet dröjsmål
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com