kardborre och diarré orsakar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-22
Kardborre rot har länge använts, i synnerhet genom traditionell kinesisk läkekonst, att rena blodet genom att eliminera gifter som kan montera i blodet. Denna rot används också för att behandlas ont i halsen, förkylningar, artrit, halsfluss och, på senare tid, cancer. Det är en potent diuretikum. Det rekommenderas inte att du tar kardborre rot Om du rutinmässigt har diarré. Kardborre rot är ett stimulerande så det är det sista du behöver om dina tarmar redan löst

Identification

Medicinehunter. com förklarar att detta hardy biennal växt som vanligen betecknas som en blod renare på grund av dess avgiftning och egenskaper eliminering. Kardborre uppmanas eliminering av avfall och gifter från din kroppens organ, inklusive kolon, lever och njurar. Det kan intas eller appliceras lokalt för att behandla hudproblem. Det är ofta konsumeras i te form.

Rekommenderas ej

kardborre rot kan resultera i en sur mage eller halsbränna eftersom det främjar syraproduktion och mag-sekret, enligt Herballegacy. com. Om du har en släng av diarré, använd inte det, eftersom det kan göra diarré värsta. Kardborre används ibland som ett laxermedel. Det har också varit känt för att orsaka sår flamma upp, eftersom det ökar magsyra.

Undvik

denna rot kan stimulera livmodern så ta det inte om du är gravid eftersom det kan resultera i sammandragningar (arbets) och missfall. Om du är diabetiker, undvika kardborre rot, eftersom det kan förvärra ditt tillstånd.

Överväganden

Enligt Naturalherbsguide. com, har det förekommit rapporter om negativa effekter efter användning av kardborre. Man tror att det kardborre som orsakar problem är inte rent och ibland förorenade med belladonna, även känd som Deadly Nightshade, som är en växt som innehåller atropin, som är potentiellt dödlig. Atropin har fått sitt namn från atropos, en av den grekiska mytologin tre öden, som väljer hur en person är att dö.

Potentiella

Kardborre te sägs innehålla toxiner, enligt Bellybytes. com. Dessa gifter kan blockera nervimpulser till organ i kroppen, så ta detta i beaktande om du funderar på att använda denna rot. Kardborre innehåller inulin, som är en förening som kan minska blodsockret i den mån att den kan interagera med blodsocker medicin. Om du är diabetiker, tala med din läkare innan du tar kardborre.

Previous:nothing Next:effekterna av personlig hygien val

Relaterade artiklar


 • Graviditet & insulinresistens
 • handtvätt tips
 • behandlingar för medfödd syfilis
 • över disk örat rengöring
 • hur ofta bör kvinnor se sina gynekologer?
 • Hur man vet om ditt barn har halsfluss
 • ascaris suum hos människa
 • är ett PSA-test rekommenderas för äldre män?
 • När ska jag göra en nebulisatorn behandling med mitt barn?
 • vad är det snabbt sätt att sänka blodtrycket naturligt?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com