kronisk hypertoni kost under graviditeten

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-20
Även om du lider av kronisk hypertoni, är det möjligt att ha en hälsosam graviditet. Tillsammans med noggrant övervaka ditt blodtryck, överväga att göra förändringar i din kost och lägga tillskott för att kontrollera ditt blodtryck. Lägg hela livsmedel såsom frukt, grönsaker och bönor och kosttillskott som kalcium för att sänka blodtrycket under graviditeten

Kost och Hypertension

Om du kämpar med hypertoni under din graviditet, kan förändringar i din kost att göra skillnad. "Läkarnas bok Hem rättsmedel för kvinnor" antyder sammanslagningen högst på frukt, grönsaker, bönor och potatis. Dessa livsmedel innehåller kalium, som hjälper till att sänka blodtrycket. Sikta på 2. 000 till 4. 000 milligram av kalium per dag.

Se till att dricka tillräckligt med vatten. Gravida kvinnor som kämpar med hypertoni bör dricka så mycket som en liter om dagen.

Tänk efter Brewer's Diet, som är inriktat på att lägga protein till din diet för att minska högt blodtryck och andra graviditetsrelaterade problem. Grön, bladgrönsaker lägga behövs kalcium och fullkornsprodukter --- raffinerade eller bearbetade mjöl --- kommer att bidra till att sänka blodtrycket.

Använd smör, inte margarin. Ät en gul grönsaker, till exempel en jams eller morötter, fem gånger i veckan, och en bakad potatis två gånger i veckan.

Tillägg och Hypertension

Lägg kalcium till din diet för att sänka blodtrycket under graviditeten. 2000 gjordes en undersökning som publicerats i American Journal of Clinical Nutrition visar att kalcium kan vara en viktig faktor för att förebygga och behandla graviditet-inducerad hypertoni. Fast det är inte säkert hur kalcium påverkar hypertoni, högriskgrupper av kvinnor många nytta av tillägget. "Läkarnas bok Hem rättsmedel för kvinnor" rekommenderar tillägg 1. 200 till 1. 500 mg kalcium till din diet.

Lägg fiskleverolja till din diet, som sin omega-3 fetter kan bidra till att reglera blodtrycket och minska risken för havandeskapsförgiftning. Också, 2 till 4 msk. av klorofyll vätska om dagen kan hjälpa levern och öka nivåerna järn och blodflöde.

Ta minst 2. 000 milligram C-vitamin dagligen.

Previous:nothing Next:kan jag sanera en plaskdamm med blekmedel?

Relaterade artiklar


 • hur veta om du ska få n1h1 vaccin
 • hem rättsmedel för allergier och bihåleinflammation
 • biverkningar av chitosan
 • vad är ett bra blodtryck utbud under graviditeten?
 • hur rengöra ditt barns kolon
 • hur du ökar din ämnesomsättning enkelt
 • Varför gör preventivmedel dig större?
 • smärtlindring för osteoradionecrosis
 • bäcken stickningar och dra smärta
 • effekterna av ultraviolett strålning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com