naturlig vård för Graves ögonsjukdom

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-11-15
Graves sjukdom uppstår när immunsystemet angriper sköldkörteln, enligt Mayo Clinic. När detta händer börjar körteln producerar för mycket tyroxin, vilket är ett hormon som påverkar kroppens ämnesomsättning. Symtom på Graves sjukdom kan inkludera ångest, oregelbundna hjärtslag, oförklarlig viktminskning, förändringar i menstruationscykeln, ökad svettning och ögonirritation och rivning. Kvinnor är sju gånger större risk att påverkas av detta tillstånd. Personer med en familjehistoria av tillståndet och kvinnor som är gravida löper högre risk. Naturliga behandlingar kan hjälpa till att lindra symptom på detta tillstånd

kalla kompresser

Använda kalla kompresser på ögonen kan ge lindring, enligt Mayo Clinic. Den komprimerar ger också extra fukt till ögonen, som är lugnande. Om du har ont i benen av detta tillstånd, använda cool kompresser på det drabbade området.

Ögondroppar

Ögondroppar smörja ögon, som kan eliminera den torra och sprätta känsla människor med detta tillstånd erfarenhet. På natten, använd en paraffin-baserad gel, som finns på de flesta apotek och ger längre lättnad då dagtid formler.

Ändra Bed Position

Höjning av sängens huvudända kan minska mängden vätska i huvudet, Enligt Mayo Clinic. Att minska dessa vätskor minskar trycket i ögonen, som lindrar obehag och smärta.

Skydda ögonen från solen

Solskydd är viktigt för personer med Graves ögonsjukdom, förklarar Mayo kliniken. Personer med detta tillstånd är mer utsatta för skadliga solstrålarna och mer känslig för ljus. Överväg att köpa solglasögon som lindas runt sidorna av ditt ansikte. Detta kommer att hålla vinden från att torka ut ögonen.

När ska kontakta en läkare

Enligt USA: s Library of Medicine, om du får feber, oregelbunden hjärtrytm eller medvetslöshet, sök läkarvård omedelbart. Detta är symtom på allvarliga komplikationer av Graves ögonsjukdom.

Previous:nothing Next:hur man håller från att få en tjock mage under klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur man kan hjälpa med illamående under graviditeten
 • fysiska utvecklingen hos spädbarn och småbarn i barnomsorgen
 • Vilka är de behandlingar för hår löss?
 • skäl att ringa doktorn efter ett kejsarsnitt
 • vad hjälper äldre kvinnor med muntorrhet?
 • vanliga neurologiska störningar hos barn
 • effekter av ultraviolett strålning på människor
 • hur du kan hjälpa din son hantera ADHD
 • hur platta du buken efter en C-sektionen
 • vad hCG nivåerna innebär
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com