vad är ett hem botemedel mot beroende av cigaretter?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-30
Rökning är en mycket beroendeframkallande hälsorisk, vilket leder till många hälsoproblem, inklusive cancer och emfysem. När du bestämmer dig att du är äntligen redo att sluta röka, är du inför en svår uppgift. Det finns piller, plåster och tuggummi på marknaden-en del har visat sig vara mycket effektiv, även om de är dyra och kräver läkarkontroll. Men det finns sätt att sluta röka utan att behöva ha ett recept från din läkare eller spendera en massa pengar

Du behöver:.
Bröstpump.
Kall /varma kompresser.
Kålblad.
Salvia eller mynta te.
Sudafed.
Kopp eller flaska. Har

Älskling

Honung har använts på flera sätt för att hjälpa till att stoppa cigarettsug. Du kan dricka det i te, lägga till rostat bröd eller få det i ett tillägg som finns på din hälsokostaffär. En annan åtgärd att skära ner på sug är att blanda 2 tsk honung med färskriven pepparrot och dricka saft som den producerar.

Lakrits

Lakrits är en annan åtgärd för att hjälpa dig att sluta röka. Tugga pinnar av svart lakrits inte bara kan stoppa dina begär för cigaretter genom att ge dig något att hålla i och hålla händerna upptagna, men det finns också ett enzym i lakrits som när de släpps kan skära ner kraftigt på dina begär. Lakrits kan skäras ner till cigarett längd och placeras i en cigarett låda så när suget slår till kan du ta ut en lakrits klubba och tugga på det. Om du inte gillar smaken av lakrits kan du köpa lakrits tillskott från din lokala hälso-butik.

Eucalyptus

Eucalyptus finns i alla lokala affär krydda gången eller som ett komplement på din lokala hälsokost butik. Boiling eukalyptus blad i vatten och dricka vatten fyra gånger om dagen har visat sig hjälpa till att stoppa cravings för cigaretter. Med eukalyptus kosttillskott tillsammans med intag av honung har visat sig inte bara stoppa suget och även minska lusten att äta föranletts av nikotin tillbakadragande. Eucalyptus också kan köpas i olja form. Uppgifter tyder på att placera droppar av oljan på insidan av varje handled och bakom varje öra kan begränsa mängden cravings du upplever också.

Tips

Med en kombination av dessa metoder tillsammans med att få gott om sömn och motion kan minska din cravings ner en hel del och gör att du kan avsluta ditt missbruk till cigaretter och börja ett hälsosammare liv. Innan du slutar röka och börjar någon form av ny verksamhet, kontakta din yrkesmässiga hälsovård.

Previous:nothing Next:hur att linda en fot

Relaterade artiklar


 • hur lång tid att vänta på att bli gravid efter en förlust
 • vad är Bactroban kräm?
 • Hur får jag ringorm ur soffan?
 • förlust av lukt & Parkinsons sjukdom
 • Hur sluta röka cold turkey under graviditeten
 • vad betyder mitt diskbråck behöver mest för att läka?
 • Varför får jag rysningar när jag inte är kallt?
 • hur man kan få självförtroende för kvinnor
 • lågt antal blodplättar och Downs syndrom
 • symptom på gulsot
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com