över disk medicin för att hjälpa till med klimakteriet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-18
Klimakteriet är den tid i kvinnans liv då menstruation minskar och upphör. Detta inträffar vanligtvis mellan åldrarna 45 och 50. Menopause är inte en medicinsk sjukdom, utan en naturlig biologisk process som kan störa sömnen, bryter din energi, och initiera känslor av sorg och förlust. Det finns ingen medicinsk behandling som krävs för själva klimakteriet. Istället fokuserar behandlingen oftast på att lindra symtomen

Välja Menopausala Medicinering

Det finns ett antal OTC-läkemedel som syftar till att lindra symptom på klimakteriet såsom värmevallningar, humörsvängningar, eller nattliga svettningar. Du måste inse att få dock arbetet med de allvarligaste och mest ihållande symptom. Det är viktigt att du är medveten om dina symptom för att göra det bästa beslutet och få den lättnad som du önskar. Det är också viktigt att notera att de flesta OTC-läkemedel syftar till att behandla symtomen vid klimakteriet inte regleras av Food and Drug Administration. Detta innebär att dessa produkter inte har genomgått kliniska tester och är inte reglerade för effektiviteten. När du väljer ett OTC-medicinering, är det rekommenderat att du väljer en produkt som tillverkas av en känd tillverkare. Kolla också med din läkare innan du tar något OTC-medicinering eftersom vissa produkter inte kan reagera väl med andra förskrivna läkemedel. Vissa över disk läkemedel kan komma att förvärras Vissa hälsotillstånd eller sjukdomar.

Över disk behandlingar

Silverax är ett supplement som används för att behandla symptom på klimakteriet såsom värmevallningar, nattliga svettningar och mild humörsvängningar . Det tros vara en effektiv på kort sikt, över disk växtbaserade behandling för klimakteriebesvär. Även stödjande studier är få, är ginseng OTC behandling trodde att förbättra energieffektiviteten och sexuellt libido hos kvinnor. Johannesört är en OTC-växtbaserade läkemedel som används för att behandla lindrig depression, ångest eller sömnproblem i samband med klimakteriet. Vitaminer och mineraler, såsom B-vitaminer, vitamin D och E-vitamin hjälper kroppen att fungera, som kan lindra lindriga symptom på klimakteriet såsom sömnlöshet.

Previous:nothing Next:gravida kvinnor med hjärtsjukdom

Relaterade artiklar


 • vad gör lila & domnade tår betyder?
 • vad är ett allergen?
 • hur man styr gas i magen under graviditeten
 • hur man förbereder sig själv och hemmet för influensa säsong
 • vad är orsakerna till blod slem i avföringen?
 • hur korrekt behålla nailbeds efter en spik avlägsnande
 • preventivmedel, kontinuerlig behandling och graviditet
 • Kan man bli gravid i klimakteriet?
 • spädbarn viktökning riktlinjer
 • vad är orsakerna till öroninflammation hos barn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com