hur man gör vården mer överkomligt

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-22
Med vårdkostnader för närvarande skyhöga ovan årlig inflation, sätt att göra vården kostar mer överkomliga behövs mer än någonsin. En stor del av ökningen till kostnaderna för hälso-och sjukvård för en anställd på grund av deras anställda passerar en större och större andel av kostnaderna för täckning på sina anställda. Det finns några sätt att göra vården mer prisvärd och den här artikeln kommer att hjälpa att komma igång

Du behöver:. .
Hopprep
kottar är något att markera avstånd.
boll av något slag.
din fantasi.
ett par bra sportskor.
skratt.


1.
Om ditt företag erbjuder en hälso-konto och sjukvårdskostnader (HCSA) dra nytta av planen. En HCSA låter dig ha pengar tas ur din lön före skatt tas ut. När sjukvårdskostnader som samarbete betalar, självrisker över disk läkemedel och mätarställning till /från sjukresor har inträffat, en ersättning kan begäras skattefria. De flesta HCSA planer tillåter maximalt $ 2000 till $ 5000 att dras av. Den amerikanska senaten, men överväger att begränsa det högsta belopp till $ 2500.
2.
Kontakta din läkare försäkringsbolag att ta reda på om en rabatt är tillgänglig om du regelbundet tränar på en hälso- klubb. Fråga också om de erbjuder en rabatt för hälsoklubben medlemskap, något du kanske redan betalar fullt pris. Det kan också vara förebyggande vård och hälsa besparingar screening eller bonusar tillgängliga så be om dessa rabatter också.
3.
Noga igenom planerna vård som är tillgängliga via din arbetsgivare. Om du är gift, jämföra plan vård av din arbetstid make. Leta efter inte bara lägre kostnader Egenavgiften men även kontor samarbete betalar, krävs självrisker, procent av nödvändiga match för sjukhus eller laboratorietjänster, och skillnader i förskrivning Formulary undantag för läkemedel som du behöver ofta. Välj plan vård som ger dig de bästa förmånerna för kostnaden baseras på typiska medicinska behov och behov som du kan ha för nästa år.
4.
Föra en förteckning över recept formulary Undantagen från din receptbelagda läkemedel plan med dig när du besöker läkare. Mest alla försäkringsbolag betalar nu begränsade kostnader för en särskild förteckning över läkemedel även när det inte finns något generiskt läkemedel är tillgängliga eller din läkare insisterar på drogen. I vissa fall kan du få betala ett mycket högt belopp för drogen eftersom din försäkring betalar endast en liten del. Du får inte ta reda på hur mycket läkemedelskostnaderna tills du plocka upp det på apoteket. Om du har Formulary listan med dig hos läkaren, sedan när läkaren behöver förskriva läkemedel för dig blir det enkelt att se till att du inte behöver betalar för mycket. Om läkemedlet din läkare ordinerar är med på listan, fråga dem om det finns ett annat läkemedel som ger dig samma förmån.
5.
Leta efter recept rabatt program. Det finns många gratis rabatter på nätet eller från stora recept återförsäljare. De flesta av dessa program erbjuder online priskontroll. Du kan mata in narkotika som du behöver och den plats där du vill plocka upp den. Det rabatterade priset kommer då att ske. Även om du har receptbelagda läkemedel täckning, jämför det rabatterade priset för din plan priset. I vissa fall kommer rabatterat pris vara billigare. Om så är fallet, när du tar upp recept, låt dem veta att du kommer att vilja använda din recept rabatt istället för att gå igenom din receptbelagda läkemedel täckning. För många mindre dyra läkemedel, som stormarknader som Wal-Mart och Kroger erbjuda lägre priser föreskrifter för så lite som $ 4. 00. Du kan gå till deras hemsida och se om läkemedlet du behöver finns med under denna rabatterat pris. Om du regelbundet ta mediciner, köpa ett 90-dagars leverans istället för att köpa en 30 dagars förbrukning varje månad. Du kommer i allmänhet att spara 30% av kostnaden genom att köpa dina recept här sättet.
6.
Bo i god hälsa och använda förebyggande åtgärder för att begränsa sjukdomen. Människor som är i bättre hälsa har i allmänhet mindre på kort och lång sikt vårdkostnader. Leta efter möjligheter att undvika sjukdom som influensa skott eller bra kontroller för att övervaka och bibehålla god hälsa.
7.
Övervaka din sjukförsäkring uttalanden och fakturering från vårdgivare. Om du ser något som inte är vettigt, ring och fråga de avgifter omedelbart. Läkare kontor och medicinsk försäkringsbolag gör ofta fel eftersom de erbjuder olika priser och olika planer hälsa för olika grupper. Detta kan orsaka förvirring och fel.
8.
Om du röker, sluta röka. Vissa sjukförsäkring planer kräva ytterligare avgifter för rökare. Undvik dessa avgifter inte bara för att spara pengar utan att förbättra din hälsa. Några planer för hälsovård kommer även betala för dig att delta i lektioner eller rådgivning för att öka dina chanser att sluta röka.


Previous:nothing Next:hur man gör en frisk ansiktsscrub med majsmjöl

Relaterade artiklar


 • bandmask hos barn
 • Vad är olja vitaminer?
 • preventivmedel, kontinuerlig behandling och graviditet
 • vad man ska förvänta sig av en Pap-test
 • Graviditet & receptbelagda läkemedel
 • terapi för hög testosteron hos kvinnor
 • hur man kan slå blues idag
 • normal livmoder tjocklek efter klimakteriet
 • Varför uppstår begränsad tillväxt i ett foster i samband med havandeskapsförgiftning?
 • hur man bestämmer rätt höjd att gå käppar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com