hur man hittar en Minnesota läkare

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-24
Att hitta en Minnesota läkare, eller en i någon stat, kan vara en krävande uppgift. Din Minnesota läkare bör vara någon du kan lita på och känna sig bekväma med att diskutera din medicinska frågor. Några enkla steg kan göra din sökning lättare och mindre stressig

Du behöver:. .
Computer
Tillgång till Internet.


1.
Location. Även om du vet att du söker en Minnesota läkare, det är en stor stat. Begränsa din plats där du bor och hur långt du är villig att köra. Några av de mer avlägsna områdena i södra eller norra delen av staten kan kräva att du kör till kliniken. Om närmare Minneapolis-området, kan du ha fler än en klinik för att granska, och du kanske också vill överväga privata läkare. Detta första steg kommer att hjälpa dig att eliminera några av de områden som kan visa sig vara ur din komfortzon i form av resor och trafik.
2.
Typ. Vilken typ av läkare jag letar efter, blir nästa fråga du vill ställa dig själv. I vissa fall är specialister ligger på särskilda sjukhus, vårdcentraler eller privat verksamhet. Många av dem reser till avlägsna klinikerna på bestämda dagar, vilket gör att du kan besöka med dem utan att behöva resa långa sträckor själv. Inse förhand att du kan begränsa din sökning genom att veta i förväg vilken särskild typ av läkare du söker.
3.
Söker. När du har minskat ner området och beslutat om vilken typ av läkare du söker efter kan du börja din sökning. De flesta börjar med vänner och familj. Fråga runt och få word-of-mouth referenser på läkare folk du känner förtroende för. En annan resurs för din sökning är det Minnesota Medical Association webbplats. De har en hitta-en-läkare sökning på deras webbplats för att hjälpa dig hitta den läkare som passar dina behov.

annan bra plats är RateMDs. com. De erbjuder verkliga människor bedömningar av läkare i alla delar av Minnesota och andra stater. Detta är ett bra sätt att få riktiga åsikter snarare än förening-baserade läkaren scoring.
4.
Anser slutligen att även om vissa specialist kan kräva en lång disk, kan deras vård vara värt det . Utesluter inte någon på grund av avstånd

Även en del av de stora sjukvårdsresurser i Minnesota är:
Mayo Clinic-Rochester, MN
St. Mary's Medical Center-Duluth, MN
Innovis Hälsa-Moorhead, MN
Abbott Northwestern-Minneapolis, MN

En fullständig förteckning finns i avsnittet Resurser eller med Minnesota sjukhuset bolagsordningen.

tips och varningar


 • Kontrollera med vänner och familj först för rekommendationer.


 • Previous:nothing Next:arbetsmarknaden och ulcerös kolit komplikationer

  Relaterade artiklar


 • hur man kan hjälpa svullnad fötter när gravid
 • handtvätt tips
 • hur man läka brännskador på huden
 • kardborre och diarré orsakar
 • är Vicks vaporub säkert?
 • hur till göra min mage stopp morrande
 • hur ofta bör kvinnor se sina gynekologer?
 • rensar ut överbelastning i örat
 • cystit & klimakteriet
 • hur man ska hantera klimakteriet utan kemikalier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com