hur man kan stoppa dig från att äta alla dina barnens halloween godis

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-18
Alla älskar Halloween, eller hur? Dessa små söta ghouls och troll paraderade runt i grannskapet är bara för mycket. Ja, det var en rolig tid, men problemet är, det är NOVEMBER redan, och vad ska man göra med högar av choklad stirrar på dig från skafferiet?

Visst, kan du begränsa din barnen med ett stycke om dagen, men så är det hög av godsaker skulle försvinna ännu långsammare. Och det skulle bara förlänga den tid som du måste ta en bit av det, varje gång du går förbi. Titta i spegeln, killar och tjejer. Dessa Snickers barer, även de små sådana, inte hjälper din midja några

Lyckligtvis har vi slickade redan problem i mitt hushåll. Känn dig fri att göra anteckningar. Du kanske till och med kunna avvärja diabetes, åtminstone fram till nästa Halloween

Du behöver:
Maskeringstejp
. Svart markering.
Viljestyrka!.


1.
Cherrypicking bitar av godis från dina barn "goody säck skiljer sig inte från någon annan hetsätning vana. Enkelt uttryckt, du kommer att känna en stark lust att äta godis bara för att den finns där.

Ditt första steg bör vara att flytta alla av godis till en mindre synlig plats. Om det är utom synhåll, det ska vara ute i sinnet. Prova en out-of-the-way hyllan i ditt skafferi, ju högre desto bättre. Det spelar egentligen ingen roll var, bara så länge du inte kommer ständigt bli påmind om det, och dina barn kommer att behöva be om det när de vill ha en bit.
2.

Om det första steget inte fungerar, prova en mer drastisk åtgärd som krigstida ransonering. Placera godis i en förslutningsbar burk eller en plastpåse och sedan täcka öppningen med maskeringstejp. Begränsa alla i din familj med ett stycke per dag. Så fort du har haft din del, notera detta på maskeringstejp.

När du befinner dig smyga tillbaka in i skåpet (omedvetet naturligtvis), kommer du att ställas inför en sista påminnelse att inte överskrida din angivna intag.
3.

Tillsammans kan de två strategierna ovan vara mycket effektiv, men jag rekommenderar även stjäla en sida från din livsmedelsbutik playbook: Ställ ett utgångsdatum. Sätt din familj på märker att efter ett visst datum kommer alla Halloween godis rensas från huset. Vi använde 15 november som vår "äta-före"-dag, för att ge alla tillräckligt med tid att återhämta sig före Thanksgiving. Om barnen krångla kan du kompromissa genom att låta dem välja ut en av sina favoriter för att hålla, men det förmodligen inte kommer att komma ot här. De kommer faktiskt vara lättad över att ha bördan lyfts. När allt är den roliga delen av Halloween godis äter inte det, men att gå ut och få det.

Tips och varningar


 • Behöver du bryter ditt godis reserverade snabbare? Prova dumpning några av sig på grannarnas barn när de kommer över för playdates. Det kommer att hålla den magiska trick-or-behandling går för dem, och du kommer snabbt hitta dig själv med tydliga mot rymden.
 • Kasta inte bort alla dina barns godis på en gång! Chansen finns, som kommer traumatize dem för livet!


 • Previous:nothing Next:hur man kan vara trygg med receptbelagda läkemedel

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga knäsmärta när man sover på min sida
 • Hur man testar om HGH brist
 • hur man rengör ett lavemang väska
 • vad som gör testosteron?
 • hur man hittar frid och lycka
 • recept för att hjälpa sömnbrist mammor känna sig utvilad
 • biverkningar av diarré vaccin
 • konservativ behandling av myom
 • mänsklig tillväxt steg
 • Hur identifiera barn diabetes
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com