hur man ska hantera klimakteriet utan kemikalier

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-01-09
Klimakteriet är det normala, naturliga och permanent stopp av fertilitet för kvinnor. Den är märkt i slutet av menstruation och inträffar när du har gått 12 månader i följd utan en menstruation. Även om klimakteriet är en normal del av åldrandet och inte en sjukdom, det finns en mängd fysiska och emotionella symtom i samband med denna period i livet som kan vara störande. Symptomen kan omfatta värmevallningar, nattliga svettningar, känslor av sorg eller depression och många andra. Ett flertal läkemedel kan förskrivas för att behandla symptom, men många kvinnor föredrar att hantera sina klimakteriet utan kemikalier.

Du behöver:
läkare
. Receptbelagda läkemedel.
God hygien.


1.
Se din läkare för en fullständig fysisk checkup. Klimakteriet är en tid av stora förändringar i kroppen, och några symptom på klimakteriet kan spegla de mer allvarliga tillstånd. Endast din läkare kan avgöra om symtomen är relaterade till klimakteriet. Diskutera naturliga metoder som du kan använda för att hantera dina symtom.
2.
Planera och äta en hälsosam kost som innehåller färsk frukt, grönsaker och fullkornsprodukter. Inkludera livsmedel som leverera minst 1. 200 milligram kalcium och 800 internationella enheter (IU) av D-vitamin varje dag. Detta kommer inte bara hjälpa till att kontrollera din vikt, utan också bidrar till att upprätthålla benmassa och skyddar mot benskörhet, vilket är förenat med åldrande.
3.
Få mycket motion och göra en mängd av olika typer av övningar. Resistance-typ övningar som lyft vikter kan stärka skelettet och motverka benskörhet. Bäcken övningar kan hjälpa till att förebygga urininkontinens. Avslappning typer av övningar såsom yoga eller tai chi kan bidra till att minska effekterna av värmevallningar och hjälp med sömnstörningar.
4.
Sluta röka. Rökning bidrar till utvecklingen av benskörhet, hjärtsjukdomar och stroke, men har också varit knuten till en ökning av värmevallningar.
5.
Hitta ett sätt att behålla din "cool". Använd lager så när du känner en varm blixt kommer på att du kan ta bort ett lager. Om möjligt, minska temperaturen där du bor eller arbetar. Ha en personlig fan praktiskt för när värmevallningar hit. Håll reda på aktiviteter som du gör och mat du äter när en varm blixt träffar. Vissa verksamheter och livsmedel kan vara varm blixt utlösare som du kan undvika.


Previous:nothing Next:holistisk botemedel mot nattliga svettningar

Relaterade artiklar


 • hCG nivåer som är fyra veckor utveckling
 • information om medicinering medroxyprogesteron
 • förlust av lukt & Parkinsons sjukdom
 • hur man uppnår skinkor förbättring
 • febernedsättande tips för spädbarn
 • vad man ska äta efter viktminskning kirurgi
 • klimakteriet läkemedel & rättsmedel
 • define surrogatmamma
 • första perioden information
 • hur man kan bli av bakterier STREP b
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com