hur man startar en skolåldern barn kör grupp

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-01-22
Över 32% av barnen är överviktiga eller feta i USA. Flera grundskola har startat program för att sänka fetma bland skolbarn. Genom att följa dessa enkla riktlinjer kan du ha en kör grupp igång på nolltid och bredvid utan kostnad

Du behöver:.
Löparskor
. barnets klocka /tid själva.
stor parkeringsplats eller gräsplaner att köra i.
grupp barn redo att köra.
vuxna är villiga att övervaka barnen och kör kanske själva.


1.
Har du någonsin velat hjälpa ditt barn att komma i form för en sport, eller förlust vikt? Varför inte starta en kör grupp för att hjälpa ditt barn och alla andra barn i skolan gör samma sak. Gruppen kommer att hjälpa barnen framsteg från promenader till att köra i en takt som passar varje barn och att förbereda dem för att bekvämt avsluta 1 mil Fun Run /5k lopp. Barnen kommer att ha en tid de kör följt av en tid som de går. Det första du bör göra är att se till att alla deltagare har en uppdaterad fysisk och föräldrarnas tillstånd att delta i en kör grupp. Du bör skriva ett brev som förklarar varför gruppen startas och inte låta någon köra om blanketten inte är undertecknad. Föräldrar utmana dina barn och köra loppet med dem! Finishing är det viktigaste.
2.
Barn löper i ett fält eller parkeringsplats som har en koniska startområdet. De löper koniska område som de skulle springa runt banan (kontinuerligt samma slinga). Blåsa en visselpipa för att ange tid att köra och blåste och skrika springa i slutet av körningen session, som jag skulle blåsa i visselpipan igen och skrika promenad. Cykeln fortsätter tills aktiviteten är slutförd
3.
Börja sessionen med ca 15 minuters stretching. Sträckningen bör inte bolistic eller studsar i stil utan snarare sträcka och hålla den i ca 20 sekunder. Barnen kunde köras på det egen takt eller partner med en vän. Se till att betona att de ska kunna tala tydligt utan huffing och pustande medan de springer. Om de inte kan prata de kör för fort och borde sakta ner. Också betona att målet är att avsluta.
4.
Programöversikt
vecka 1 Kör 1 minut följt av promenad 1 minut fortsätter denna rotation tills den totala tiden är ca 20 minuter
Vecka 2 Kör 2 minuter följt av promenad 1 minut fortsätter denna rotation tills den totala tiden är ca 20 minuter
Vecka 3 Kör 3 minuter följt av promenad 1 minut fortsätter denna rotation tills den totala tiden är ca 20 minuter.
Fortsätt att lägga till en minut en vecka till de löpande om gruppen anpassning snabbare tillsätt 2 minuter. Om barnen behöver gå när som helst under löpningen rotation de borde ha det en rask promenad.

tips och varningar


 • Hitta en lokal mål lopp för barnen att springa
 • Låt barnen namn kör grupp
 • Jag vet att deltagande i en löpande verksamhet kan vara potentiellt farlig verksamhet. Jag skulle inte komma in i pågående program om jag inte är medicinskt kunna delta. Jag också ta något och alla de risker som deltar i detta evenemang, inklusive men inte begränsat till fall, kontakt med andra deltagare, är effekterna av vädret och tillståndet hos det område som alla suger risker vet uppskattas av mig. Vid bedömningen att acceptera den här posten, jag skall avstå från för mig själv och mina arvingar, exekutorer, administratörer eller någon annan som kan göra anspråk på mina vägnar, överenskommelse att inte stämma och avstå från, utsläpp och utsläpp personal och administratörer från ansvar för personskada eller skador av något slag av naturen som helst följd av eller i samband med mitt deltagande i detta evenemang. Detta wavier omfattar alla fordringar av alla slag eller beskaffenhet som helst planerat,, kända eller okända.


 • Previous:nothing Next:hur man gör hjärt med dina barn

  Relaterade artiklar


 • hur man kan minska ryggsmärtor under graviditeten
 • Finns det hCG i prometrium?
 • Så för att lindra menstruationskramper
 • hur man använder rotskott för att lugna ditt barns halsont
 • topikal behandling av löss
 • frågor för leverantörer hemvård
 • cellprov post-partum riktlinjer
 • missbruksbehandling för sömnlöshet under graviditeten
 • är min man rätt att få en sjukhussäng från va?
 • hur man förbereder för influensa säsong naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com