njurproblem behandling produkter

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-01-25
Många problem och sjukdomar påverkar njurarna och kräver medicinsk behandling. Behandlingar allt från användning av växtbaserade kosttillskott, over-the-counter mediciner och i allvarliga fall behandlingen ingår kirurgi och njurdialys. De olika typerna av njurproblem kräver olika metoder för behandling, inte alla njurproblem är allvarliga nog för att kräva kirurgisk behandling

antibiotika mot infektioner

En njurinfektion är en av de vanligaste problem med njurarna. Behandlingen produkter för njure infektioner i syfte att kontrollera infektionen och ge symtomlindring. Läkare ordinera ofta mild smärtstillande och antibiotika för behandling av njure infektioner. Ordinerats antibiotika måste matchas med de bakterier som orsakar infektionen, som avgörs genom en urinodling. Vanliga antibiotika inkluderar sulfapreparat, ciprofloxacin, amoxicillin och cefalosporin.

Stone behandling produkter

Njursten crystallizations av mineral som bygger upp i njurarna. Stenarna är svåra att passera genom urinblåsan och ut ur kroppen, är så olika produkter som ofta används för att bryta upp stenarna. Produkter som diuretika, allopurinal och fosfat lösningar vanligen används för att lindra smärta och lösa upp eller bryta upp njursten så att stenarna är lättare att passera. Om produkterna inte fungerar, är operation ofta krävs för att ta bort njursten innan det utvecklas till mer allvarliga problem.

Dialys

Njurproblem som akut njursvikt och kronisk njursvikt resultat när njurarna inte bedriva sin naturliga funktioner för att ta bort avfall från kroppen, koncentrera urin och bevara elektrolyter. Njursvikt problem kräver behandling för att återställa njurfunktion, skydda njurarna och förhindra infektioner. Behandlingen produkter omfattar antibiotika, diuretika, naturläkemedel eller andra naturprodukter och dialys.

Okonventionella Behandling

Diabetiker lider ofta problem med njurarna på grund av långdragna spann av högt blodtryck. Detta tillstånd, som kallas nefropati, utvecklas till njursvikt när de lämnas obehandlade. Att behandla detta problem och förhindra framtida njurproblem, läkare förskriva läkemedel för att sänka blodtrycket och kontrollera blodtrycket på sunda nivåer.

Förebyggande

växtbaserade produkter som kosttillskott och vitaminer hjälper till att behandla och förebygga problem med njurarna. Naturläkemedel behandla lindriga njurproblem samtidigt förhindra lindriga och allvarliga problem uppstår. Växtbaserade kosttillskott såsom tranbär piller, kava kava och sten rot arbete som naturliga diuretika-eller piller vatten-för att spola gifter ur njurarna för att förhindra infektioner och omintetgöra tillväxten av njursten

Överväganden

I. Förutom behandling produkter, kostförändringar hjälper också till att förebygga och behandla många mindre allvarliga njurproblem. Till exempel är endast äter den mängd vätskor som njurarna kan producera i urinen en kost och livsstil förändring som hjälper att behandla njursvikt.

Previous:nothing Next:Vilka är orsakerna till den låga hCG?

Relaterade artiklar


 • hur du håller koll på din period
 • Definitionen av onkolog
 • hur man förebygger njursten när du är gravid
 • hur man får frisk innan du blir gravid
 • kan du ha en låg temperatur och fortfarande vara gravid?
 • varför människor använder surrogatmödrar?
 • hur du infogar en Nuva ring
 • diet plan under graviditeten
 • Vilka är orsakerna till för tidig födsel?
 • varför framkalla läkare arbetsmarknaden?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com