tarmluft alternativ behandling

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-01
Gas har sitt ursprung i tarmarna under matsmältningen processen, enligt den amerikanska Library of Medicine. Kost, stress och underliggande hälsofrågor kan orsaka gas, som har sitt ursprung i tarmen och ut genom ändtarmen. Denna process kan vara obehagligt och pinsamt, som orsakar kramper och smärta i magen. Enligt Mayo Clinic, med hjälp av alternativa behandlingar som minskar stress genom avslappning och göra kost förändringar kan hjälpa

kost förändringar

Minska tarmluft genom att göra långsiktiga kost förändringar och undvika mat som utlöser symtomen. Grönsaker som broccoli, brysselkål och vitkål är ökända för att orsaka tarmluft, enligt Mayo Clinic. Undvik också att vita bönor och hårt godis. Skära ner på drycker med kolsyra såsom läsk och öl. Dessa drycker släpper ut koldioxid gas, som orsakar smärtsamma symtom.

Mycket fibrer frukter som persikor och päron kan också utlösa intestinal gas. Prova att eliminera ett livsmedel i en tid för att du har hittat den mat som orsakar intestinal upprörd. Undvik också livsmedel som innehåller mycket fett, eftersom de ökar kroppens känsla av fullkomlighet, enligt o Mayo Clinic.

Minska stressen

Stress kan utlösa intestinal gas och väderspänning. Försök att minimera mängden stress i ditt liv och sätta ihop en strategi för att hantera stress. Till exempel kan öva medling eller yoga minska stress i kroppen. Motion är ett annat sätt att minska stress och intestinal upprörd.

Underliggande Hälsotillstånd

medicinska tillstånd som laktosintolerans störa tarmens förmåga att smälta vissa föreningar. Tala med en läkare för att utesluta medicinska orsaker till din tarmluft upprörd. Till exempel människor som är laktosintoleranta kan behandla tillståndet naturligt genom att göra kost förändringar.

Även människor som röker löper större risk för intestinal gas och väderspänning, enligt Mayo Clinic. Att sluta röka kan lindra smärta i samband med detta tillstånd.

Previous:nothing Next:nonmodifiable riskfaktorer för stroke

Relaterade artiklar


 • kan du få din tid direkt efter att bli gravid?
 • hormonbehandling terapi
 • kan goda kolesterolet någonsin att bli för högt?
 • hur lätt influensaliknande symtom
 • skadliga effekter på fostret från cigaretter mamman röker
 • kan du ta p-piller under amning?
 • Processen att bli ett surrogat
 • information om högt blodtryck för barn 12 år och äldre
 • fötter smärta härdar
 • vad är orsakerna till blod slem i avföringen?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com