aktuella droppar för öronvärk smärta

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-02-03
Vilken typ av örondroppar en person användningsområden för öronvärk smärta beror på vad som orsakar smärtan . Olika örondroppar behövs för olika problem . Här följer några vanliga sjukdomar och särskilda typer av droppar för varje situation

Örondroppar för Smärta Endast

Svår öronvärk smärta kan lindras genom att antingen receptbelagda eller över disk mediciner smärta . Ett bra botemedel är Similasan Earache Relief , som är en naturprodukt . En annan är antipyrin /Benzocaine Drops , som är tillgänglig genom recept .

Örondroppar för Infection

Om örat gör ont och det är smärta och feber kan det vara en indikation av en öroninfektion. Barn är mer benägna att öroninfektioner än vuxna . Dessa mediciner är bara genom recept , och de innehåller en kombination av neomycin, polymyxin B , och hydrokortison otic lösning . När antibiotika träder i kraft kommer smärtan börjar avta .

Örondroppar att förebygga Simmare öra

Det finns över disk droppar för att förebygga smärtsamma simmare örat eller extern otit . Dropparna innehåller alkohol eller ättika för att hjälpa torka öronen ut . Om en person får Simmare öra tillsammans med droppar , kommer ett antibiotikum måste ordineras av en läkare att rensa infektion och bekämpa smärtan .

Örondroppar om Excess Vax

Överskott vax är mer av en olägenheter , störa tydlighet hörsel . Det kan också vara obehagligt om tillräckligt vax byggs upp . Två over-the-counter mediciner som förhindrar eller behandla vax uppbyggd är Cerumenex Örondroppar och murina Örondroppar .

Örondroppar för Babies

Det finns över disk läkemedel för smärta i ett barns öra . Dock föreslår experter med ett barn till läkare. Upprepad och obehandlade infektioner kan leda till hörselskador . Om det behövs kan en läkare ordinera smärtläkemedel, oftast med bensokain .

Previous:nothing Next:hur man får större i vikt rummet

Relaterade artiklar


 • Så här åtgärdar Peyronies sjukdom
 • hur man hanterar ensamhet
 • hur man gör en **** större
 • hur man använder bröstmjölk för att behandla en öroninfektion
 • Du kan dricka vatten under fastan för ett blodprov?
 • splenektomi biverkningar
 • hur lång tid att vänta på att bli gravid efter en förlust
 • effekten av föda på hjärnans utveckling
 • hur man startar fågelskådning för din hälsa
 • vad betyder mitt diskbråck behöver mest för att läka?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com