diy öronproppar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-02-07
Öronproppar hjälper dig att undvika skador på öronen i högljudda situationer. De kan också hjälpa dig att ignorera ljud omkring dig medan du försöker sova, koncentrera sig eller studera. Trots att de är billiga och lätta att köpa, kanske du inte alltid ha öronproppar med dig. I värsta fall kan DIY öronproppar blockerar några av de ljud som kan besvära dig

DIY Bomull Öronproppar

Bomull är lätt att få, och det gör en hel del buller blockering. Hitta två stora bomullstussar och tuss dem så att de passar in i ditt öra. Tryck in dem i hörselgången, men bara på framsidan. Du bör se lite av brusreducering direkt.

försiktig med pluggar bomull örat eftersom bomullstussar kan sortera och lämna bomull bitar kvar i örat. Försök att inte hålla dem för långt i hörselgången. När du tar bort dem, ta tag i öronproppen ordentligt så långt ner på det som du kan, och dra försiktigt. Tvinga inte bomull i öronen.

Hårband och öronmuffar

Prova täcker det bästa av öronen för att stänga ute ljud. Hitta ett öra beskyddare av tjock ull som är gjord för vinter väder . Dessa är generellt små band som går i en cirkel runt huvudet och är avsedda att täcka öronen vid frost . Sätt en på , och se till att dina öron är helt täckta. Sedan topp som med ett par vanliga hörselkåpor . Även om dessa bitar inte kommer att helt stänga ute ljudet kommer de att göra ett bra jobb med dämpning ljudet så att man inte ska kunna höra så mycket du kan utan dem .

DIY Silikon Öronproppar

Hitta DIY silikon öronproppar . Flera företag säljer DIY hörselpropp kit . Dessa kit är små bitar av silikon , molders och anvisningar för gjutning av silikon i den bästa formen för att passa ditt öra . Köp en DIY silikon kit , och följ sedan anvisningarna för att slutföra öronproppar .

De flesta satser är små bollar av silikon . Vanligtvis använder du en första mögel ämne för att hitta formen på ditt öra , och sedan du använder silikon formar av örat för att skapa formade öronproppen . Dessa öronproppar kan användas för ridning motorcyklar , gå på konserter , framföra musik , som på högljuda ställen eller försöker sova med ljud i rummet .

Previous:nothing Next:mjuka kost för intestinal buggar

Relaterade artiklar


 • där att ställa medicinska frågor
 • Vilka är de behandlingar för njursten när man är gravid?
 • hur man kan bli av hicka hos spädbarn
 • hur man rengör en cigarr humidor
 • naturläkemedel för ett spädbarn hosta
 • små bråck behandlingsalternativ
 • sätt att komma ihåg att dricka vatten
 • Varför är blodtrycket högre i ena armen än en annan?
 • normala blodtrycksvärden hos barn
 • Silagra säkerhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com