sätt att gå ner i vikt i din inre låret

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-13
En enkät utförd av Meredith Corporation och NBC Universal under 2008 konstaterar att 56% av kvinnorna är mer bekymrade över att förlora vikt än att utveckla cancer. Den inre låret föreslår att en av de svåraste ställena att målet. Även om du inte får plats rikta fettförbränning, det finns ett antal sätt att effektivt tonen muskler och gå ner i vikt i den inre låret. Hitta rätt utrustning och veta hur man utför varje övning är avgörande för fortsatta framsteg och för att föra en hård att rikta muskel

Du behöver:
Food.
Träningsutrustning.
Kosttillskott .

Motion

Det finns en tänkt linje dragen direkt ner från toppen av huvudet ner till botten av bålen . Detta kallas den centrala linjen . En koncentriska kontraktion innebär att man går på knäna mot denna tänkta linje i kroppen . Detta kallas den positiva rörelse . Den släpper eller excentriska sammandragning rör sig bort från den centrala linjen av kroppen och är allmänt känd som den negativa rörelse .

gymnastiska övningar är relativt lätta att utföra , kräver lite investeringar , och är ganska effektiv . Ett enkelt sätt att utföra en adduktion övning är med en liten uppblåsbar boll känd som en boll . Låg på golvet i ryggläge , eller uppåt , och dra fötterna i närheten av ljumskarna med knäna pekande mot taket . Placera stabilitet bollen i mellan knäna . Sakta krama benen tillsammans för att skapa adduktion eller positiva rörelser . Bollen genererar Opposing Force och detta kontrolleras med den volym luft som finns i bollen . Att blåsa upp bollen skapar motstånd och tömning bollen sjunker kraft . Att hitta tillräcklig mängd luft i bollen är viktigt att tillåta rörelseomfång .

Pacing

Greven av koncentriska sammandragning och excentrisk kontraktion bör vara en lika hög grad. Flytta knäna ihop på två räkna bör följas med excentrisk kontraktion eller om frisläppandet av knäna med två räknas . Ofta en stor del av detta arbete går förlorad genom att släppa kontraktion alltför snabbt .

Upprepningar

En upprepning innebär upprepa en rörelse ett visst antal gånger i en uppsättning . Höga repetitioner i intervallet 10 till 16 repetitioner ger fettförbränning faktorer . Även om höga repetitioner bränna fett finns det en begränsande faktor att vara medveten om . När en brännande känsla uppstår i muskeln , är mjölksyra produceras och motion blir anaerob , bränna mindre fett och kolhydrater använder som sin primära bränslekälla . För att få bäst resultat för toning och gå ner i vikt i den inre låret , avbryter träningen tills bränna avtar och sedan omedelbart upprepa med ytterligare en uppsättning . Stora muskler som på insidan av låret kan hantera så många som tolv uppsättningar på ett träningspass . Över utbildningen kan inträffa med alla muskler och ordentlig vila är nödvändig . En återhämtning period av minst tjugofyra timmar måste äga rum innan rutin kan upprepas .

Variation

Det är viktigt att variera något rutin med olika typer av träning för insidan av låret . Kroppen acclimates att snabbt ett upprepat mönster och en " result platå " kan nås . Detta slutstycket pågår beror på upprepade gånger utföra samma övningar under en lång tid utan att göra ändringar i rutinen . Övningar bör bytas minst varannan eller var tredje vecka för att bibehålla ständiga framsteg . Blanda upp mönstret med olika övningar hålla på insidan av låret förvirrad muskler och ständigt ger positiva resultat .

Mat

Rätt matvanor är kongruenta med viktminskning oavsett vilket område är måltavlan för toning . Äta hälsosam mat och rätt belopp sammanfaller med att förlora vikt på insidan av låret områden .

Previous:nothing Next:Hur man testar för ascites

Relaterade artiklar


 • är parabener används i hudkrämer skadligt?
 • hjälp för spruckna hälar
 • Vilka är biverkningarna av disulfiram?
 • hur man rengör ett lavemang väska
 • Vilka är orsakerna till för tidig födsel?
 • Hur berätta om du har utvecklat ett bråck under graviditeten
 • vad transportföretag gör en vanlig förkylning använda?
 • Vilka är de behandlingar för aptitlöshet?
 • frekventa öroninflammationer hos barn
 • hur man kan stoppa en plötslig näsblod
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com