dag för dag rutiner för barnen att gå ner i vikt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-23
Vi antar utmaningen att hjälpa ditt barn gå ner i vikt kan skrämmande . Istället tänka på det som förändrade hans dag till dag vanor på ett sätt som kommer att hjälpa honom ner i vikt och hålla sig friska för livet . Små steg , då upprepas varje dag , kan göra skillnad i ditt barns vikt

Byt Raffinerad med hela

raffinerade kolhydrater, såsom vitt bröd , vitt ris , och många kex och flingor, vända sig till glukos nästan omedelbart när rötas . De kommer att hålla ett barn mättnadskänsla under en mycket kort tid . Fullkorn , å andra sidan , ta längre tid att vända sig till glukos när rötas , vilket innebär att de kommer att hålla en unge nöjd mycket längre . Exempel på fullkorn inkluderar fullkornsbröd , brunt ris och hela kex spannmål eller spannmål .

för veckan

beröva barn av alla mellanmål mat är nästan säkert att slå tillbaka . När allt , precis som vuxna , barnen har sug efter mat och känner att du tvingar honom att undvika sådant som han verkligen vill . Istället sitter ner med ditt barn och tillsammans komma fram till en gräns på ett visst antal mellanmål livsmedel som du kommer att köpa en vecka . Till exempel , istället för att lagra upp den 15 påsar chips , säg att du kan antingen köpa två påsar chips eller fem påsar med kringlor till det senaste honom i veckan . På så sätt känner han sig som han är mer i kontroll över beslutsprocessen , och han inser att han måste göra det lilla antal väskor förra hela veckan .

Bygg i en övning rutin

Gå ner i vikt och vara frisk handlar inte bara om matvanor . Utövar regelbundet kommer att snabba upp ditt barns ämnesomsättning, vilket är en viktig aspekt av att förlora vikt . Försök att göra utövandet rutin kul för ditt barn . Om hon trivs att prata med dig , tyder på att ni två ta en morgonpromenad tillsammans som " ensam tid ". Om hon gillar en viss sport , överväga att underteckna upp henne för ett lag som spelar regelbundet . Du kanske kan hitta en vän att cykla med henne , eller en faster att bada med henne flera gånger i veckan . Gör utövar en spännande händelse , snarare än en tråkig syssla , så ofta som möjligt .

Previous:nothing Next:diet plan för ett barn med diabetes

Relaterade artiklar


 • fruktosintolerans hos barn
 • hur man ska behandla barn hosta utan medicinering
 • njursten sjukdom
 • riktningar för hormon kräm
 • effekter av prostata bort
 • Varför ser blod blå i dina ådror ?
 • hur man hanterar ett tidigt födda barn
 • hur man kan minska spridningen av bakterier under H1N1 influensa säsongen
 • ben sporrar hos barn
 • risker med att Aciphex under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com