förfaranden för att minska menstruationer

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-10
Menstruationen är en livsstil för kvinnor , men en del kvinnor upplever tyngre än genomsnittet flöden . Generellt flesta kvinnor blöder från 8 till 12 gram under loppet av 3 till 5 dagar , medan vissa kvinnor upplever en betydande mängd mer . För kvinnor med en tung flöde , det är rutiner som bidrar till att minska perioder

hysterektomi

En hysterektomi är den mest drastiska förfarande för att minska mens och menstruation . De med ett tungt flöde granskas av en läkare , med hjälp av ett litet teleskop som placeras inne i kroppen . Läkaren lokaliserar sedan livmodern och ser för problem som kan orsaka den tunga flöde såsom en tår i slemhinnan i livmodern eller en klump. Om problemet är allvarligt, kommer läkaren rekommendera en hysterektomi, men detta görs oftast på kvinnor tidigare fertil ålder. Förfarandet tar bort fortplantningsorganen, som gör det omöjligt för kvinnan att bli gravid. Detta förhindrar också den period flödet eftersom det hindrar kvinnan från att uppleva någon perioder.

Hemma Rutiner

Det finns vissa saker du kan göra hemma för att minska rikliga blödningar i samband med menstruationen. Kvinnor som tränar och tränar ofta upplever mindre blödningar och kramper. Du kan också ta vissa OTC-receptfria mediciner som finns receptfritt, såsom Sudafed, vilket begränsar blodflödet, gallring menstruation. Ett annat alternativ är att stå stilla, liggande på rygg och placera en värmedyna på magen eller nedre delen av ryggen.

Recept

Receptbelagda läkemedel ibland kan hjälpa kvinnor som drabbats av tunga eller längre än genomsnittet menstruationer. Vissa preventivmedel mediciner är ofta skrivs av detta skäl. Dessa piller avbryter menstruationscykeln och minska cykel frekvens . De flesta kvinnor upplever 12 perioder per år, men kvinnor som tar vissa former av preventivmedel erfarenhet färre perioder . Du kan ha en period en gång var tredje månad eller uppleva en ännu längre tid mellan perioder . Du bör rådgöra med din läkare om du upplever tung period flöde och fråga om lösningar för receptbelagda läkemedel .

Previous:nothing Next:Varför är jag så trött & ömmande hela tiden?

Relaterade artiklar


 • hur man viker en diva cup
 • vad kan någon ha på en flytande diet inför en colonscopy ?
 • skadliga effekter på fostret från cigaretter mamman röker
 • hur man hittar en lösning infertilitet
 • Vilka är de behandlingar för hår löss?
 • Singulair biverkningar hos småbarn
 • hur man tar hand om någon med svininfluensan
 • hur man får fågelfrö ur ett hörselgången
 • skälen för oregelbunden stänkblödning, blödning mellan menstruationerna
 • vad som orsakar gallblåsan att få infektioner?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com