hem rättsmedel för att starta arbete

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-31
När du närmar till slutet av graviditeten, kanske du undrar när barnet kommer. Du är trött, och redo att bara ha bebisen och börja livet med din nya paket av glädje. Lyckligtvis finns det många naturliga metoder du kan använda för att hjälpa till att få arbetskraft igång. Ha tålamod med din kropp och försöka ha roligt under hela denna process. Om du känner dig för trött, få mer sömn. Om du är utvilad kommer du också att bättre kunna hantera maraton av arbetskraft

Sex

Ha sex med din partner tre gånger per dag. Enligt Mayo Clinic, sex är en effektiv metod för att inducera förlossningen. Den prostaglandiner i sperma mjukar upp livmoderhalsen, vilket gör det moget för arbetskraft. Ju oftare man har samlag, desto bättre. Njut av din partner och försök att få orgasm också. När livmodern kontrakt detta kan också sätta igång förlossningen. Ha kul och njuta av denna tid med din partner. Denna metod är mycket effektiv om du har sex varje dag i flera veckor fram till din förfallodagen. Nippel stimulering kan också bidra till att få saker och ting också.

Men när ditt vatten raster , fortsätter inte att ha sex . När vattnet går , börjar arbetskraft oftast inom några timmar till några dagar . Tala alltid om för din läkare när vattnet går . Hon kan ändå ta arbete hemma tills du är i aktiv arbetsmarknadspolitik . Aktiv arbetsmarknadspolitik är när värkarna är konsekvent tre till fem minuter mellanrum .

Walking och kryddstark mat

Enligt Mayo Clinic , promenader är en annan metod för att inducera förlossningen. Walking är en låg påverkan övning som är bra för både mor och barn eftersom motion bidrar till att öka syre i moderns lungor . Kvinnor som är passar hela graviditeten tenderar också att ha lättare mödor och mår mycket bättre när de är gravida. Försök att gå minst en mil per dag under den nionde månaden prenancy . Detta kommer att hjälpa din kropp att förbereda sig för förlossningen , eftersom gravitationskraften från promenader kommer att hjälpa till att föra barnets huvud ned ytterligare i bäckenet . Försök att inte stress om när ditt barn kommer . Andas djupt och njut av din dagliga promenader . Allt du göra för att förbättra din hälsa kommer att bidra på något sätt .

Enligt Dr. Spock. com , vissa kvinnor säger att kryddstark mat kan sätta igång förlossningen . Detta är bara en teori , men om du gillar kryddstark mat kan du lika gärna prova det . Ät mexikansk mat eller kryddstark kinesisk mat och se vad som händer .

varningar

Försök inte att framkalla arbetsmarknaden innan 37 graviditetsveckan . Ditt barn kanske inte är redo att komma , och det finns ingen anledning att jäkta . Tala alltid med din läkare innan du försöker starta förlossningen på egen hand . Undvik att använda örter om du inte är under vård av en naturläkemedel läkare . Stick med de mest enkla naturliga metoder för att förmå labor stället för komplicerade metoder som innebär ricinolja . Ricinolja kan orsaka sammandragningar sig vara för stark , vilket kan leda barnet att gå in nöd .

Previous:nothing Next:hur man får kontaktlinser från ögat vid fastkörning

Relaterade artiklar


 • puls och pulsoximetri information
 • missbildningar hos barn till följd av drogmissbruk
 • hur man kan förebygga oro under en MRT
 • adrenal stressymptom
 • hur man gör med gamla vitaminer
 • Fakta om slutenvård rehab
 • hur man ska behandla nästäppa i en 2 månader gammal
 • diet för Méniu00E8res sjukdom
 • hur man kan undvika att bli sjuk under den kalla årstiden
 • hur man band för lindring av plantar fasciit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com