hur man använder Epson salt som ett rengöringsmedel

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-03-08
Epson salt , även känd som magnesiumsulfat , är en produkt som du kanske redan har i ditt hem för att hjälpa dig att slappna av och minska stress . Saltet kan också fungera som ett rengöringsmedel för att rengöra ditt hår , din kolon , liksom huden . Om du tar medicin droger , kontakta din läkare innan du använder Epson salt eftersom salt kan negativt interagera med vissa mediciner . Du bör också avstå från att använda salt om du upplever smärta i buken , illamående eller kräkningar

Du behöver : .
Epson salt .
Citronsaft.
Vatten.
Badkar mitt eller luffa .


1 .
Använd Epson salt som ett rengöringsmedel för att ta bort uppbyggnad av olja och hårprodukter från ditt hår . För att göra detta , blanda 1 /2 kopp Epson salt med 1 /2 kopp citronsaft . Blöt håret , från rot slut , och applicera blandningen . Låt blandningen stå kvar på ditt hår i 10 till 15 minuter före sköljning . Efter sköljning av salt , kan du fortsätta att schamponera håret som vanligt .
2 .
Använd Epson salt som ett rengöringsmedel för din kolon . Vid förtäring kommer att saltet fungerar som ett laxermedel , så se till att du kan bo i närheten av en toalett . För att skapa kolon rengöra , blanda 1 tsk . av Epson salt med 20 oz . av vatten och drick blandningen .
3 .
Använd Epson salt som cleanser för ansiktet . Om du har fet hud , kan du blanda en del av Epson salt med din vanliga ansiktsrengöring . Saltet torkar överflödigt fett ur huden . När du har rengjorts ansiktet med salt , skölj ansiktet med vatten och klappa torrt .
4 .
Använd Epson salt som en full bodyscrub . För att göra detta , kan du placera en del av saltet på en dusch vante eller luffa medan du tar en dusch . Skrubba salt över hela kroppen i en cirkelrörelse för att exfoliera döda hudceller . Skölj bort saltet av din kropp efter din skrubb är klar . Saltet kan även placeras i ansiktet som en exfolierare få bort döda hudceller .


Previous:nothing Next:hur man berättar hur många kalorier du har bränt

Relaterade artiklar


 • varför själv garvare göra dig luktar?
 • hur man kan minska ryggsmärtor under graviditeten
 • vad är ett allergen?
 • Risk för graviditet under klimakteriet
 • vad är den viktigaste funktionen för hamstring?
 • skälen till frekvent urinering när jag försöker bli gravid
 • postmenopausala bäckensmärta
 • Vilka symptom hända precis innan klimakteriet?
 • Fakta om rökavvänjning
 • hur du håller dina barn och familj friska och mer bakteriefri hemma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com