hur man kontrollerar svullna bröst

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-28
Dina bröst kan svälla för ett antal orsaker, såsom en reaktion på medicinering eller som en följd av sjukdomar och tillstånd som cancer. Merparten av tiden, men svullna bröst är en biprodukt av den normala fluktuationer av hormoner i samband med menstruationscykeln. Östrogenproduktion toppar i mitten av menstruationscykeln, vilket gör att bröstet kanaler för att förstora, och progesteron toppar ungefär en vecka senare, vilket gör att mjölkkörtlarna att växa. Resultatet är svullen, ofta anbud bröst

Du behöver:.
Everyday behå.
Sport-BH .
Sov BH .


1 .
Använd en bra BH. Gå till en butik som specialiserat sig på kvinnors stiftelse plagg och vara försedd professionellt för en behå som ger dig lämpligt stöd . Bomull behåar gör brösten att andas mer fritt och kommer att skingra svett lättare än syntetiska material . Undvik behå med restriktiva underwires .
2 .
Förvandlas till en speciellt utformad övning bh innan tränar . Om bröstsvullnad stör dig på natten , anser klädd i en sömn behå till sängs .
3 .
Blötlägg i ett varmt badkar för att lindra svullnaden . Om brösten pulsera eller känner för varmt , låg en kall tvättlapp över obekväma området .
4 .
få mycket motion och justera din kost genom att minska mängden av koffein och fett du förbrukar . Undvika salt under två veckor innan mensen också kan hjälpa .
5 .
Leta efter andra förändringar i utseendet eller känslan av dina bröst . Klumpar , flytningar från bröstvårtorna , en nippel som " drar " åt ena sidan och andra ovanliga förändringar kan vara en orsak till oro , och du bör rapportera dem till din vårdgivare .
6 .
Skaffa en hälsokontroll om din bröstsvullnad är inte kopplat till din vanliga menstruationscykeln , om svullnaden inte avtar när din börjar, eller om din mens inte start . Svullna bröst är en av de tidiga tecken på graviditet, men de kan även ange ett antal andra förhållanden som bara kan din läkare kan diagnostisera .


Previous:nothing Next:hur man bär en vanlig förkylning mask

Relaterade artiklar


 • hur man förbereder för H1N1-influensan
 • hur man gör hjärt med dina barn
 • hur du tar bort plåster lim
 • hur man ska behandla löss giftfria
 • vad är en transvaginalt ultraljud?
 • Så för att lindra smärtan av en öroninfektion hemma
 • hur man har ett liv efter pensioneringen
 • hur man donera moderkakan navelsträngsblod
 • rensar barnets nästäppa
 • hur man tvättar händerna och personlig hygien
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com