juicepress viktminskning recept

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-24
Juice har många fördelar såsom rensning av tarmväggarna och underlätta upptagningen av näringsämnen i livsmedel. Pressning vissa livsmedel sänker BMR basen (Basil Metabolic Rate). BMR bestämmer hur många kalorier bränns när kroppen är i vila. Pressning slutför ekvationen för att äta mindre mat med mer energi produktion. Koncentrerad juice är en potentiell källa till naturliga vitaminer och mineraler

Du behöver:. .
Läkare, barnmorska eller doula
Labor tränare.
Mirror.

Historia

juice kan spåras tillbaka till biblisk tid i Dödahavsrullarna, där det är målet för sina läkande egenskaper. En annan upptäckt anspelar på det faktum att de gamla Polynesierna var känd för att göra juice från den nu populära Noni frukt uppskattad för sina föryngrande effekt på kroppen. Dr Norman Walker kan ha varit den första att uppfinna och införa Juicer för att den moderna civilisationen. Att ha kunskap om helande och hälsoeffekterna av rå juice, levde han vara långt över 100 år gammal. Rapporter om hans livslängd varierar från 106 till 121 års ålder. Dr Walker visste också fördelarna med viktkontroll som anges i sin bok, helt enkelt naturlig viktkontroll. Han förklarar hur fibrer i frukt och grönsaker fälla enzymer som är viktiga för matsmältningen.

Negativa kalorier

Det finns vissa råa livsmedel som tar mer kalorier att bränna än kalorier som finns i varje del av frukt och grönsaker. Dessa kallas negativa kalorier livsmedel. En annan bidragande faktor i vikt kan bero på det faktum att rå mat innehåller mer än tillräckligt nödvändiga enzymer för matsmältningen. Den extra enzymer öka ämnesomsättningen. Dr Dean Ornish, M. D. , vid University of California , utförde en studie om återföring av hjärtsjukdom . Enligt analysen utföras på frivilliga alla forskningsområden förlorat i genomsnitt 20 pounds utan att skära kalorier eller begränsa tjänstgör storlekar . Kosten bestod mest av frukt och grönsaker

The List

Detta är en lista över frukter och grönsaker som är kända som negativa kalorier livsmedel . />
Frukt : äpplen , tranbär , vindruvor , citroner , lime , mango , apelsiner , papaya , ananas , hallon , jordgubbar , mandariner , blåbär , cantaloupemelon, grapefrukt , honung dagg , persika , tomat , kålrot , och vattenmelon .

Grönsaker: Sparris, betor, broccoli, kål, morot, blomkål, selleri, cikoria, het chili, gurka, krasse, vitlök, gröna bönor, sallad lök, rädisor, spenat, kålrot, zucchini .

Juicepressar

Plan för juicetillverkning att bli en livslång mönster och göra investeringen i en kvalitet juicepress. Det finns många att välja mellan på marknaden.

Förberedelser

Välj grönsaker och frukt som skall användas för pressningen. Förbereda dem med en mild tvätt för att avlägsna jord eller utanför föroreningar från huden. Det är inte nödvändigt att ta bort det yttre membranet. I de flesta fall huden på frukter och grönsaker innehåller en stor mängd näringsämnen och enzymer. Större bitar av frukt och grönsaker kan behöva styckad med en kökskniv för att passa ner i munnen på juicepressen. Använd ett glas eller liten skål att samla upp juice från hämtning punkt på juicepressen.

Att dricka juicen omedelbart är viktig eftersom potensen börjar minska inom ett par minuter efter extraktion. Rå mat är elektron rika och elektroner har en affinitet för syre. Snabb katalysera sker en gång juicen extraheras och exponeras för syrerik miljö .

Previous:nothing Next:sen fysisk utveckling i tonåren

Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med citron vatten?
 • Graviditet & ulcerös kolit
 • hur man extraherar vatten från örat
 • hur man känner för en förstorad lever
 • hur man beräknar kaloriförbrukning baserad på puls
 • hur man gör hand sanitizer
 • vad är en vaginal prolaps?
 • hur man kan förebygga en urinkateter från att dras ut
 • hur man kanaliserar kraften i positiva affirmationer
 • över disk medicin för att hjälpa till med klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com