övningar hemma för fettförbränning

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-10
Du behöver inte ha ett gym medlemskap för att träna och bränna fett .
Övningar hemma för fettförbränningen är enkla och bara kräver 10 minuter ut av din dag . Ingen speciell gym utrustning krävs för din träning rutin

Motivation

Spela din favoritmusik och inbjudande en vän att utöva med dig finns två sätt att bli motiverad . Om du motionerar med annan person , det är mer troligt att hänga med din träning rutin .

kardiovaskulära övningar för att bränna fett

Några av de bästa sätten att träna hemma för fettförbränning innehåller snabba promenader, ridning en pappershandel cykel eller jogging. Trappa fördjupat är ett annat bra sätt att göra hjärt övningar. Om en trappa stepper maskin inte är tillgänglig, använda trapporna i huset. Dessa övningar bränna fett och stöd blodflödet genom hjärtat, som sedan levereras till resten av kroppen. Gå, cykla eller jogga runt kvarteret i en stadig takt. Du kan även springa på stället i 10 minuter. Om du kör eller promenerar runt kvarteret, tiden själv för att se hur lång tid det tar att komma tillbaka till startpunkten. Gradvis öka avståndet som du vandra, rida eller jogga. Du fyller finna att inom en vecka, har avståndet längre, din andning har förbättrats och du kan börja komma in i favorit jeansen hängande i garderoben.

Bästa tid att utöva för att bränna fett

bästa tiden att göra övningar hemma för att bränna fett är på morgonen på fastande mage. Innan man utövar det är viktigt att dricka minst 24 oz . vatten för att se till att din kropp är ordentligt släckt . Efter träningen måste du dricka ytterligare 24 oz . att fylla på kroppens vatten förlust .

Ät rätt att hålla Fat Av

För rätt att bränna fett , måste du också justera dina matvanor . Om du känner att du behöver ett mellanmål , i stället för att besöka automaten på jobbet äta ett äpple , selleri eller morotsstavar . Dessa kan skäras upp , placeras i en baggie och förde till jobbet eller vart du än går . Se till att du dricka mycket vatten när du tränar . Vatten hjälper till att göra magen känns full och spolar datorn från alla fria radikaler som kan hindra dig från att bränna fett .

Prata med din läkare innan Motion

Före varje övning rutin är det viktigt att tala med din läkare eftersom din läkare kommer att se till att du är fysiskt kan utföra fettförbränning övningar . Din läkare kan ge dig information om vad din ordentlig puls bör medan du tränar.

Previous:nothing Next:förfaranden för att minska menstruationer

Relaterade artiklar


 • utveckling av embryon
 • Varför uppstår begränsad tillväxt i ett foster i samband med havandeskapsförgiftning?
 • hur du håller dina fötter friska
 • Vilka är orsakerna till för tidig födsel?
 • hur man får ett recept för födelsekontroll
 • vad är en transvaginalt ultraljud?
 • Vilka är de sträcksenor i benet ?
 • hur man får din puls genom att använda denna genväg
 • Risk för graviditet under klimakteriet
 • cool dimma luftfuktare vs varm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com