pediatriska öronvärk lättnad

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-30
Det verkar alltid träffa mitt i en natt , helgen eller när läkaren kontor är stängt . Ditt barn gråter , håller hennes öra och säger att det gör ont . Det finns flera enkla sätt att lindra hennes öra smärta utan att behöva ge sig ut i natten till närmaste akutmottagning . Naturligtvis kunde ihållande eller skarp smärta ange förekomsten av en främmande kropp eller ett allvarligt problem som kräver läkarvård

Baby Oil

Du kan behandla ditt barns öronvärk med lite babyolja . Antingen med hjälp av mikrovågor eller en kopp varmt vatten , värma upp babyolja så att det är varmt-inte hett . Du kan använda din handled för att se hotness mycket som du skulle en flaska . Har ditt barn låg med huvudet på en kudde i knät . Ta en dropper och sätta fem droppar babyolja i örat som gör ont . Lätt gnugga hörselgången och låt oljan för att lugna värk . Detta åtgärda kan upprepas varannan timme .

Ingefära

Ingefära är en naturlig smärtstillande . Du kan använda saften från ingefära för att lindra öronvärk smärta . Du måste antingen riv ingefära eller lägg den i en juicepress för att få juice. Värm juice , se till att det inte blir för varm . Använd en pipett och lägga fyra droppar ingefära i hörselgången och har barnet ligga på hans sida i 10 minuter så att juicen för att lugna öronvärk .

Heat

Du kan använda värme för att bli ditt barn öronvärk smärta . Använda en ris pack eller en varmvatten flaska eller en uppvärmd handduk kommer att fungera. Har ditt barn ligga så att det öra som är till skada för henne är vänd uppåt . Kontrollera att det objekt du använder för att ge värme är varm men inte het . Ställ det under barnets öra över hörselgången . Låt denna sitta i cirka 20 minuter så att ditt barns öronvärk smärta är lättad . Du kan använda denna behandling så ofta som krävs för att lindra ditt barns ont i öronen .

Tips

Du kan behöva använda mer än en strategi för att lindra ditt barns öronvärk smärta . Om du försöker flera saker och smärtan är fortfarande inte att avta , kan du behöva ta ditt barn att se en läkare eller sjuksköterska.

Previous:nothing Next:Vad gör gnetter ut ?

Relaterade artiklar


 • vad huvudvärk läkemedel är säkert för graviditet?
 • hur man hittar en Minnesota läkare
 • hur man hanterar ensamhet
 • hur du ökar din energi i tre enkla steg
 • Finns det ett samband mellan klimakteriet & depression?
 • hur stor en käpp
 • Varför är huset mögel dåligt?
 • hur säkert ge medicin till barn
 • Så för att lindra trycket i ögat
 • hur man höra en fostrets hjärtslag
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com