sätt att förebygga en c- sektion med tvillingar

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-09
Enligt CNN är ungefär hälften av alla tvillingar födda av kejsarsnitt , en metod där läkare leverera spädbarn genom ett snitt . Flera faktorer orsakar c-avsnitt som är säkrare för tvillingar. Till exempel kan placeringen av barn och förekomst av havandeskapsförgiftning eller andra komplikationer hos modern komplicera naturliga födelsen och kräver en c- avsnitt. Spärr dessa situationer , dock finns det vissa saker mammor-att-vara tvillingar kan överväga leder fram till förlossningen som kan minska risken för en C-avsnitt .

Undvik Igångsättning

Studier har åberopats av CNN. com ' s Health News har visat att inducera förlossningen kraftigt ökar risken för en nödvändig c-avsnitt . Anledningen till detta är helt enkelt att livmoderhalsen i fall av Igångsättning inte har tillräckligt naturligt iordning för jobb för leverans. Graviditeter som kräver c-avsnitten kan hoppa mer än en tredjedel bland kvinnor som väljer att förmå arbetsmarknadens parter att på ett mer bekvämt födelse . Även undvika Igångsättning kan vara omöjligt av mödrar tvillingar , undvika uppmuntran om det inte är medicinskt nödvändigt är ett av de mest effektiva sätten att undvika att behöva ett kejsarsnitt förfarande .

Hem Labor

Kvinnor som går in arbetskraft hemma och fortsätta där tills de är minst 3 cm dilaterade har minskat risken för att behöva en C-sektionen enligt CNN hälsa . Läkare tror att detta händer eftersom hem är en mindre främmande , mindre stressig miljö än ett sjukhus . Gå in på arbetsmarknaden hemma är oftast bekvämare för mödrar på grund av välbekanta omgivningar , en mer bekväm säng och privatliv och intimitet av dina egna sovrum . Många av de läkemedel och metoder som läkare , medan de kan hjälpa kvinnor på många sätt , tenderar också att bromsa arbetskraft . Med C- sektionen priser fortsätter att öka i hela landet , arbetande hemma tills dilatation når 3 centimeter är ett säkert kort för att minska risken för en c- avsnitt .

diskutera dina alternativ

En C-sektionen för tvillingar är kanske inte medicinskt nödvändigt, men kvinnor känner ofta att det är " säkraste " rutt . Mödrar tvillingar bör tala med läkare för att avgöra om naturlig födsel är en möjlighet --- och vilka förmildrande omständigheter kan kräva en c- sektion närmare till födelsen av tvillingarna . Under förlossningen kan en kvinna och hennes man väljer att återigen diskutera möjligheten till en c-avsnitt med en läkare och avgöra om mor ( och barn ) kan dra nytta av en naturlig födsel . Eftersom så många mödrar till tvillingar har c-avsnitt för skäl som är medicinskt nödvändigt, får en c-sektion födelse för tvillingar vara given före avenyn naturliga födseln är ens övervägas .

Previous:nothing Next:Graviditet & endurox

Relaterade artiklar


 • hur man använder en nasal sprutan
 • hur man räknar kalorier bränns på en cykeltur
 • är mjukt vatten dåligt för dig?
 • hur man ska behandla barns hosta
 • personlig omvårdnad för äldre
 • Graviditet & insulinresistens
 • alternativ för oönskad graviditet
 • hur man ska bekämpa allergisymtom under allergi säsong
 • hur man ska äta direkt efter gastric bypass
 • dagligen barn kalori krav
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com