det snabbaste sättet att komma i form

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-19
Det snabbaste sättet att komma i form är att börja ett program för hälsosam kost, pilates, gymnastik och konditionsträning. Pilates och calisthenics är det snabbaste sättet att tona dina muskler. Konditionsträning bygger uthållighet, stärker ditt hjärta och bränner kalorier. För dem som är överviktiga, är en förändring i din kost avgörande om du verkligen är intresserad av det snabbaste sättet att få passa. Om viktminskning är inte en fråga för dig, är det valfritt

Pilates

Pilates skapades av Joseph Pilates och är en mycket effektiv metod för kropp konditionering . Det är en serie ingen inverkan rörelser som stretcha och stärka musklerna i kroppen och samtidigt öka flexibiliteten . Hållning och samordning förbättras också med ordinarie sessioner. Den utförs med hjälp av en instruktör på en Pilates reformer eller via en krets av Pilates utrustning . Resultat i hållning känns ofta omedelbart. Efter 10 klasser, kommer du att börja se en förändring i din kropp. När du har avslutat 20 lektioner kommer du att ha markant ökad styrka och flexibilitet. Pilates är tänkt att ske en eller två gånger per vecka. I slutet av 30 lektioner kommer du att ha en helt ny kropp.

GYMNASTIK

Du kan göra calisthenics att komplettera din träning hemma gratis. De förbättrar uthållighet, öka flexibiliteten, utveckla kroppsmedvetenhet, bygga styrka och främja disciplin. En väsentlig del av alla program som är det snabbaste sättet att komma i form, gymnastik skick och ton din kropp.

Konditionsträning

att visa upp dina nya muskler och titta passa snabbt, måste du minska din del av kroppen fett. Hjärt-träning är det bästa sättet att hjälpa dig göra just det. Hälso-Beat Nyhetsbrev från California State University på Long Beach rekommenderar "du gör minst 20 minuter av hjärt under minst tre dagar i veckan för att börja bränna bort fettet. Ju mer du förlänga din kondition desto bättre och snabbare kommer du se resultat. "

Hälsosam kost

Ändra din kost för att en frisk är enkelt , billigt och en del av det snabbaste sättet att få passa . Du behöver inte läsa en massa räkna kalorier näringsvärdesdeklarationer att göra rätt val av livsmedel . Välj livsmedel som inte har någon ingredienser alls . Till exempel färsk frukt , grönsaker , olivolja , valnötter , brunt ris och quinoa . Ta bort saltkaret från ditt bord och ersätta det med örter och kryddor. Drick vatten.

Previous:nothing Next:hjälp för att bli gravid efter 40

Relaterade artiklar


 • effekterna av rökning på en gravid kvinnas foster
 • kan du få kroppen löss från huvudlöss?
 • pre-op förfaranden för gastric bypass
 • lungutveckling hos foster
 • hur man använder en bröstpump för att förmå labor
 • serum hCG vs urin hCG
 • drift teori för ett spädbarn inkubator
 • effekter av prostata bort
 • skälen för colorblindness
 • hur bli gravid under amning utan punkt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com