hjälp att betala för min medicin

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-12
Många människor kämpar för att täcka kostnaderna för nödvändiga recept . Även personer med försäkringar kan få problem som omfattar samarbete betalar eller betalar kostnaden då förmånen gränsvärden har uppnåtts . Going utan medicinering kan ha liv-förändra eller livshotande konsekvenser . För att fylla luckan , är individer och organisationer att förbjuda tillsammans för att hjälpa folk att få de mediciner de behöver till ett pris de har råd med

Vårdgivare

din vårdgivare kan ofta hjälpa till att minska kostnaderna för läkemedel med att ge dig som förvarats på hans kontor . Om läkaren inte har prov eller är ur dem, är ditt lokala apotek nästa bästa källan. Med din läkares godkännande kan apotekspersonalen föreslå ofta billigare former av läkemedel.

Biståndsprogrammen

Det finns flera stödprogram som kan hjälpa dig trygg behövde läkemedel på liten eller ingen kostnad. Dessa program bygger på din förmåga att betala. Fyra program som tillhandahåller stöd är: Needy Meds, förmåner CheckUp, recept Assistance Program och RXAssist.

Needy Meds, (needymeds. com), är en ideell organisation som hjälper människor får mediciner och vård de behöver. Webbplatsen riktar patienter och vårdgivare till databaser som innehåller en förteckning över patient biståndsprogram och resurser regeringen. Sajten listar gratis klinik platser så väl och erbjuder recept rabattkuponger. Organisationen finansieras av bidrag och försäljning av sin programvara till vårdgivarna.

Fördelar CheckUp, (benefitscheckup. org), är en organisation som påstår sig ha hjälpt över två miljoner människor att hitta vård och recept täckning. Denna organisation är dedikerad att hjälpa äldre amerikaner . Programmet hjälper seniorer att identifiera och söka lokala , delstatliga och federala program regeringen . Programmet har utvecklats och drivs av det nationella rådet för Aging ( NCOA ) .

Receptbelagda rättslig hjälp Program , ( pparx. org ) , kommer att hjälpa dig att hitta receptet biståndsprogram som är rätt för dig och din situation . Genom programmet kommer du att få ditt recept gratis eller till kraftigt reducerat pris . Organisationen ger ett avgiftsfritt nummer att ringa för behörighetskrav och information .

RxAssist , ( rxassist. org ) , hjälper dig att hitta program medicin bistånd som erbjuds av läkemedelsföretag. Webbplatsen innehåller databaser för patienter och vårdgivare . Många av de blanketter som behövs för att ansöka om programmen finns på RxAssist webbplatsen .

kvalifikationer

kvalifikationer för gratis eller till låg kostnad recept stöd varierar från program till program . Många läkemedelsföretag program kräver att du har en inkomst som är 200 procent under den federala fattigdomsgränsen . Du kan behöva dokumentation från din läkare. Dessutom måste du legitimera , intäkter och receptet från din läkare.

Previous:nothing Next:hur man kan stoppa barn från sova på mage

Relaterade artiklar


 • Hur identifiera barnet gulsot
 • hur du tar bort en vätska bandage
 • hur man kan övervinna klimakteriebesvär
 • snabbast hem botemedel mot hemorrojder
 • den bästa metoden för att bli av ådernät
 • sänka östrogen dominans i klimakteriet
 • morgonen efter-piller effekt på fertiliteten
 • hur man kan minska Myom
 • vad är en barnortoped?
 • Graviditet & endurox
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com