hjälp för att bli gravid efter 40

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-19
Det är ingen hemlighet att det är lättare att bli med barn i 20-årsåldern och 30-talet än det är i din 40-talet. Det betyder inte att det är omöjligt att bli gravid efter 40 , men det kan ta lite mer försöka . Du kommer att ha störst chans att lyckas om du är frisk och din kropp är redo för graviditet . Läs vidare för att ta reda på hur du förbättrar dina chanser att bli gravid efter 40

fertilitetsproblem

The American Society for Reproductive Medicine berättar att ungefär två tredjedelar av kvinnor som försöker bli gravid efter 40 års ålder kommer att ha fertilitetsproblem. Om du försöker bli gravid och fortfarande har problem efter flera månader , kanske du vill ställa in ett möte med en fertilitet specialist . De kan bestämma exakt vad problemet är , och hjälpa dig att besluta vad tillvägagångssättet för att ta nästa .

öka dina odds

Det finns några saker du kan göra för att öka dina chanser att bli gravid och har en hälsosam graviditet. Du ska börja ta folsyra direkt , det är på sitt eget i tablettform , eller så kan du börja ta prenatal vitaminer . Håll din alkoholkonsumtion i schack , och om du röker eller tar droger nu är det dags att sluta . Det är också ett bra tillfälle att skära ned på din koffein konsumtion . Ta väl hand om din kropp genom att äta hälsosamt och motionera regelbundet , det blir lättare att bli gravid om du är på en hälsosam vikt. Börja göra vissa utnämningar-Besök din tandläkare och sätta upp ett möte med din läkare .

Du måste avgöra när du är mest fertil genom att spåra dina cykel och räkna ut när du har ägglossning . Det finns också fertilitet monitorer och prediktorer ägglossning tillgängliga över disk . Ha samlag när du är mest fertil , som kraftigt kommer att öka dina chanser att bli gravid .

Få de sjukdomar som du har under kontroll , och kom ihåg att betona om situationen inte kommer att hjälpa dig bli gravid . Arbeta med din läkare för att se till att du på din optimala hälsa för att bli gravid , och glöm inte att din man också bör ta hand om sig själv och få sig själv checkat ut , liksom .

Previous:nothing Next:rensar ett barns nästäppa

Relaterade artiklar


 • hur man kan övervinna hindren för att äta för seniorer
 • vad är en vaginal prolaps?
 • Vilka är orsakerna till smärta mitt i bröstet?
 • tester för prostataproblem
 • vad är en transvaginalt ultraljud?
 • kvinnor hårväxt
 • hur man kan förebygga en urinkateter från att dras ut
 • hur man hjälper en AA-alkoholist
 • hur man blir en bättre du
 • Avloppsrens faror
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com