hur en första förbandslåda

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-28
Nödsituationer kan inträffa när som helst . Ha en väl lagras och beredd förbandslåda är viktigt på jobbet, hemma och i bilen . Du vill se till att första hjälpen kit levereras med grundläggande första hjälpen artiklar , mediciner och akuta telefonnummer . Vid en olycka inträffar , kan du vara väl förberedd genom att sätta samman ett första-hjälpen -kit

Du behöver : .
Container
Läkemedel.
Akut telefonnummer .
Bandage.
Antibiotisk salva.
Icke-latexhandskar .
Gaskuddar.
Sax.
Pincett.
Första hjälpen bok .


1 .
Hitta en behållare eller påse som kommer att hålla det första innehållet hjälpen-kit. Behållaren kan skräddarsys för första hjälpen kit , som den typ som säljs på butiker, eller så kan du helt enkelt använda en skokartong eller ryggsäcken.
2 .
Placera en lista över dina nuvarande mediciner tillsammans med ett förråd av varje i första hjälpen-kit. Tala med din läkare om att ta emot ett recept för att hålla i din första hjälpen-kit. Detta bör helst vara tillräckligt för att pågå i minst sju dagar efter det amerikanska Röda Korset . Håll ett öga på utgångsdatum på all medicin . Kom ihåg att inkludera acetylsalicylsyra också.
3 .
Placera en lista över alla akuta kontakter i första hjälpen-kit. Detta garanterar att du inte behöver hitta information i en nödsituation. Detta kan spara värdefull tid när det kommer till första hjälpen och nödsituationer. Kontakterna bör omfatta 911 , läkare och familjemedlemmar för att kontakta i händelse av en nödsituation .
4 .
omfatta gemensamma första hjälpen poster såsom bandage , kompresser , tejp , latexfria handskar och antibiotisk salva . Du bör också omfatta steril gaskuddar i olika storlekar för olika storlek sår .
5 .
Håll sax och pincett i första hjälpen-kit. Saxen kommer att hjälpa att klippa bandet och gasväv och pincett kan användas för att ta bort objekt från huden , såsom stingers och glas .
6 .
Köp en första hjälpen handbok eller guide . Placera den här inne i första hjälpen kit för en färdig och snabb referens . Du kan också prata med din lokala Röda Korset kapitlet för att få utbildning i grundläggande första hjälpen och HLR . Att vara väl förberedd kommer att bidra till ett kallt huvud råda i en första hjälp eller nödsituation .


Previous:nothing Next:halsbränna hem rättsmedel för barn

Relaterade artiklar


 • naturläkemedel för Cushings sjukdom
 • medicinering för springmask
 • fakta om effekterna av abort
 • vad är det snabbt sätt att öka testosteronnivåerna & lägre triglycerider ?
 • graviditet och hög fiber diet
 • effekter av testosteron substitutionsterapi på testiklarna
 • Vilka är de funktioner eosinofiler?
 • hur man har ett liv efter pensioneringen
 • Graviditet & receptbelagda läkemedel
 • hur man kan anpassa till kontakter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com