hur man bygger muskler för barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-23
Ett barns muskelbyggande program bör inte bara vara en förminskad version av en vuxen vikt-bildning . Muskelbyggande för barn bör inte förväxlas med tyngdlyftning , bodybuilding eller styrkelyft . Dessa är starkt ogillade för barn , eftersom de kan risken skada växande ben , muskler och leder .

Barn kan inte bygga muskler tills de når puberteten , eftersom det är då deras kroppar börja producera hormoner . Lyft vikter kan vara ett bra sätt att stärka musklerna , men det är inte en säker verksamhet för barn som är utan tillsyn . Som med alla sporter , är det tillrådligt att låta ditt barn besöka en läkare innan du påbörjar en muskelbyggande programmet. Så länge ett korrekt sätt och tillsyn är anställda , dessa övningar är tillräckligt säkra för barnen att utföra varje dag

muskeltillväxt i Barn


1 .
Barn ska dricka mjölk , äta massor av mat och vila mycket . Om ditt barn äter en balanserad kost som innehåller livsmedel som mager kyckling och kött , fisk och baljväxter , han eller hon inte ska behöva ytterligare protein pulver eller näringstillskott.
2 .
Börja med en säker och enkel muskelbyggande aktivitet , till exempel ändrade push -up . Visa ditt barn att sova hans eller hennes knä på golvet och tryck upp med båda händerna , hålla kroppen platt som en planka . Barnet bör sänka kroppen nästan till golvet , och upprepa .
3 .
Arbetet magmusklerna . Lär ditt barn att komma in i plankan position . Gör hans kropp i en platt planka vilar på underarmarna och tåspetsarna . Huvud och hals bör vara i en neutral position för att undvika påfrestningar på nacken . Har ditt barn håller på plats tills han tröttnar . Upprepa två gånger.
4 .
Start på en grundläggande vikt-träning regim med den lättaste hantlar och arbeta upp därifrån . Barn i allmänhet ska kunna lyfta en vikt med rätt teknik för ca 10 repetitioner . Om de inte kan lyfta vikten åtminstone sju gånger , då vikten är för tung . Betrakta samråd med personlig tränare på ett gym . Många gym erbjuder minst en fri personlig träning när du går med för att sätta dig på en säker och effektiv rutin .
5 .
Alternate hoppa och jogging . Gör det roligt genom att spela en omgång jaga eller tag med ditt barn . Innan du vet det, ni båda har fungerat .

tips och varningar


 • Om ditt barn har nått puberteten och börjat delta i idrotter som baseball , fotboll , gymnastik eller är det troligen säkert att börja lätta muskelträning .
 • aldrig använder steroider , särskilt för unga , växande kroppar , eftersom de kan orsaka irreparabla skador.


 • Previous:nothing Next:hur man ska behandla ett munsår under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en lösning infertilitet
 • vikten av att nyfödda blodscreening
 • hur man ska behandla en sinus-infektion för barn i lekåldern
 • Hur testar vi att diagnostisera anfall?
 • hur att hålla sig frisk och undvika H1N1 influensa
 • generiska vs namn varumärke preventivmedel
 • växtbaserade behandlingar för leukemi
 • hur man kan kasta med ett plåster bandage
 • Creighton modell & metod för att bli gravid
 • vad är nedsatt carcinoma?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com