hur man får finansiering för en vuxen dagvård

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-01
Vuxen dagis program tjänar ett dubbelt syfte . Dessa program ger sociala , utbildnings-och underhållningsprogram möjligheter för pensionärer . Dessutom ger en vuxen dagvård respit möjligheter för förvaltare av pensionärer . Om ditt samhälle är i behov av ett sådant program , att få finansiering för en vuxen dagvård är den grundläggande första steg

Du behöver : .
Omfattande affärsplan
. Bidragsansökningar .
United Way ansökan .


1 .
Utveckla en omfattande affärsplan som omfattar inte bara ett detaljerat program för marknadsföring , men också en komplett budget . Verksamhetsplanen används när de lämnar in bidragsansökningar . Inom affärsplanen lista information om nyckelpersoner och deras relevanta professionell bakgrund.
2 .
Förbered ansökan om bidrag för inlämning till federala myndigheter att tillhandahålla finansiering för ledande tjänster . De två huvudsakliga statliga organ som finansierar vuxen dagvård och närstående avlösning -och sjukvårdsprogram är Institutionen för hälsa och Human Services och Institutionen för bostäder och stadsutveckling .
3 .
Skriv ansökan om bidrag för inlämning till statliga och lokala statliga organ att stödja program för seniorer . Många stater har en avdelning om åldrandet. Dessutom kan mer generella statliga sociala tjänster byråer behålla bidraget för ledande tjänster . På lokal nivå, kan County Health Department har bevilja program och därtill möjligheter till stöd i finansiera en vård vuxen dag .
4 .
utveckla en relation med det lokala eller regionala United Way byrå . I vissa områden ger United Way venture bidrag för att starta nya program . Den byrå som har fokus på ledande tjänster i hela landet . När en vuxen dagvård programmet är igång med ett etablerat meritlista , bör ansökan göras för att slå den vuxna dagvården programmet i ett United Way byrå .


Previous:nothing Next:förfaranden för muskelknutor

Relaterade artiklar


 • hur man gör aloe vera gel desinfektionsmedel hemlagad hand billigt
 • hur det ska genomföras en alkoholism ingripande
 • interstitiell cystit hos barn
 • adrenal stressymptom
 • Vilken typ av läkare behandlar klimakteriet?
 • hur man slutar använda p-piller
 • hur man ska behandla ett blister
 • Cohosh och naturliga sätt att förmå labor
 • hur man ökar ditt barns immunitet och skyddar mot h1n1/swine influensa
 • projektil kräkningar hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com