hur man förbereder för förlossningen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-13
Värkarbete och förlossning är en av de mest efterlängtade och innerlig ögonblick i en kvinnas liv . Den åtföljs av flera känsla av lycka och rädsla . Att ordentligt förbereda förlossningen du måste vara så utbildad som möjligt om ämnet. Detta kan ske genom läsning , pratar om förlossningen med läkare eller barnmorska , liksom andra mammas , vänner och naturligtvis du make . Mängden mental förberedelse du sätter in den här händelsen kommer att kraftigt påverka din förlossning resultat . . Vet att med rätt sinnesstämning, kan du faktiskt en trevlig upplevelse i förlossningen
1
<. . br> Ta dig tid att läsa om förlossningen under graviditeten. Sitt i en bekväm stol och sparka upp fötterna med en bra graviditet bok. Det finns många böcker att välja mellan i frågan om förlossning och graviditet. Det är bra att välja flera böcker. Behandlingen kommer att hjälpa dig att förbereda eftersom det ofta ger råd om hur man förblir lugn under de olika faserna av förlossningen, samt vad som väntade och olika förändringar din kropp kommer att uppleva när du väntar födelsen av ditt barn.
2.
Skapa en förlossning plan. Bestäm i förväg vad du önskar att du vill att din förlossning upplevelse att vara. Tala med din läkare eller barnmorska om vilken typ av födelse erfarenhet du vill ha. Det kan vara en naturlig födsel, eller med användning av läkemedel eller en epidural. Känner till riskerna och biverkningarna av ditt beslut. Ta också i att överväga att saker och ting inte alltid går som planerat, speciellt i förlossningen. Du kan gå in i det planerar att ha en epidural, när det kan finnas inte tid för en. Så mentalt förbereda sig för dessa typer av scenarier .
3 .
förlossningen är en så otroligt underbar upplevelse , men det kan också vara en skrämmande tid i en kvinnas liv . Det är en sådan underbar känsla att gå in i sjukhuset, att veta att när du lämnar , lämnar du med din nya lilla baby ! Omfamna denna underbara upplevelse , smärta och allt ! Det är en del av upplevelsen . Du kommer att ha en sådan underbar känsla av prestation och glädje !


Previous:nothing Next:hur man kan förstora brösten hemma

Relaterade artiklar


 • hur korrekt lyfta en patient
 • vad man ska göra för en feber blister under graviditeten
 • Hur lång tid innan ägglossningen efter utlösa hCG ?
 • Fakta om rökavvänjning
 • hCG nivåer som är fyra veckor utveckling
 • hur man gör hjärt med dina barn
 • nicoderm CQ information
 • test för DHEA
 • vikten av elektrolytbalansen i kroppen reaktion
 • hur man behandlar en soffa för huvudlöss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com